world4players Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Witam, gdzie znajdę informacje o domyślnych rozmiarach zdjęć aktualnego szablonu? Szablon jaki mam to: bos_atari. Niestety F12 nie za bardzo działa na dokładny wymiar zdjęć 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Dokumentacja "zawsze" jest dołączona do szablonu. Możesz także otwierać bezpośrednie odnośniki do zdjęć i wtedy w konsoli sprawdzić wymiar ale to rozwiązanie mocno połowiczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Np bardzo fajnie gragiki mozna sprawdzic w menu Media pod firefox. dostajesz info o rozmiarze wyswietlanym jak i rzeczywistym zdjecia. Zeby w szablonie strawdzic jakie powinno byc zdjecie (rozmiar kontenera) to pod F12 uklad blokowy albo 3D i fostaniesz wymiary jezeli sa uwarunowane na twardo w css Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Jeśli chodzi o zdjęcia produktów, kategorii etc. to zazwyczaj gdy szablon stosuje własne wartości po jego instalacji są utworzone już one w zakładce zdjęcia wtedy pozostaje wygenerowanie miniatur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted April 30, 2019 Author Share Posted April 30, 2019 Dnia 28.04.2019 o 12:21 PM, krzysiuus napisał: Dokumentacja "zawsze" jest dołączona do szablonu. Możesz także otwierać bezpośrednie odnośniki do zdjęć i wtedy w konsoli sprawdzić wymiar ale to rozwiązanie mocno połowiczne. niby dostałem plik PSD od nich ale tam wszystkie zdjęcia są w jednym pliku i szczerze to jest to jeden wielki pierdzielnik by się połapać co gdzie i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
world4players
Witam, gdzie znajdę informacje o domyślnych rozmiarach zdjęć aktualnego szablonu? Szablon jaki mam to: bos_atari. Niestety F12 nie za bardzo działa na dokładny wymiar zdjęć 😕
4 answers to this question
Recommended Posts