sir_henry Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 (edited) Czołem! Wiem, że są instrukcje i kody na umiejscowienie mapy google na sojej stronie - jak również map kurierów - ups i dhl jak iframes. podstawowe pytanie: jak zacząć? nie znalazłem tego w innych wątkach. widziałem natomiast inne kawałki kodów ale bez konkretnej instrukcji - jak zacząć? ot to pytanie. poproszę o pomoc lub wskazanie gdzie szukać. Dzięki! Edited April 26, 2019 by sir_henry (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Regulamin forum 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie - Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów! - Nie zadawaj pytania w wątku , który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sir_henry Posted April 26, 2019 Author Share Posted April 26, 2019 Witam, naprawione. nie doczytałem tego punku regulaminu. pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Wszystko zależy jaki to kod i gdzie dokładnie chcesz go umieścić. Jeśli w jakimś niestandardowym miejscu to zazwyczaj w grę wchodzi edycja plików, lub stworzenie modułu, na stronach cms możesz umieścić np. jako iframe z panelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sir_henry Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 ok. dziękuję czytałem coś i iframe. chcę umieścić coś takiego : https://dhl24.com.pl/mapa/doc.html jak sądzę to zrobię to z panelu administratora sklepu? prawda?. z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Tak jeśli chcesz umieścić to na stronach cms, tylko wcześniej w ustawieniach wyłącz html purifier i włącz zezwolenie na iframe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sir_henry Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Dzięki endrju. chciałbym żebyś wiedział że po drugiej stronie masz laika. nie chcę żebyś tracił czasu na opisach - wrzuć jakiś dobry link / poradnik / know how / bo szczerze.... nawet nie wiem jak zacząć. sorry. ale chcę się nauczyć - tak aby spełniało moje wymagania. Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 https://www.prestashop.com/pl/zasoby/dokumentacja/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sir_henry
Czołem!
Wiem, że są instrukcje i kody na umiejscowienie mapy google na sojej stronie - jak również map kurierów - ups i dhl jak iframes.
podstawowe pytanie: jak zacząć?
nie znalazłem tego w innych wątkach. widziałem natomiast inne kawałki kodów ale bez konkretnej instrukcji - jak zacząć?
ot to pytanie.
poproszę o pomoc lub wskazanie gdzie szukać.
Dzięki!
Edited by sir_henry (see edit history)Link to comment
7 answers to this question
Recommended Posts