mobilashop Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Am facut upgrade de la 1.3 la 1.4. Toate bune si frumoase, ajung in index dar nu mai pot pleca deacolo in nici o parte a siteului. Linkurile sunt toate de tipul http://index.php/nume_produs.html, deci in loc de numele siteului resp mobilashop.ro imi da index.php la fiecare pagina. Ce sa fac unde sa caut ca sunt disperat?Se poate vedea ce se intampla http://mobilashop.roVa rog ajutati-ma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 s-ar putea sa ai si alte probleme cu site-ul"mobilashop.ro may be risky to visit according to McAfee." (antivirusul nu ma lasa sa accesez site-ul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 s-ar putea sa ai si alte probleme cu site-ul"mobilashop.ro may be risky to visit according to McAfee." (antivirusul nu ma lasa sa accesez site-ul) ce ma sfatuiesti sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 inscrie-te la google webmaster tools daca nu ai cont deja; acolo ai detalii cu privire la problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 inscrie-te la google webmaster tools daca nu ai cont deja; acolo ai detalii cu privire la problema Google nu a detectat programe malware pe acest site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 ajung maine la calculatorul de acasa sa vad daca imi apareau si alte detalii.referitor la problema originala, cum arata fisierul htaccess, dar cel din config/settings.inc.php (inainte sa-l trimiti scoate parolele din el) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 ajung maine la calculatorul de acasa sa vad daca imi apareau si alte detalii.referitor la problema originala, cum arata fisierul htaccess, dar cel din config/settings.inc.php (inainte sa-l trimiti scoate parolele din el) asta e:settings.inc.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Iti lipseste define('__PS_BASE_URI__', '/'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 are variabila... nu-mi dau seama ce ar putea fi. ce ai in clasa Link (classes/Link)? functia getProductLinkin index.php inainte de ultimul ?>pune echo _PS_BASE_URL_; si da-mi link sa vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 are variabila... nu-mi dau seama ce ar putea fi. ce ai in clasa Link (classes/Link)? functia getProductLinkin index.php inainte de ultimul ?>pune echo _PS_BASE_URL_; si da-mi link sa vad in care index.php sa pun, adica de unde?Link.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 index.php din root - sa vad daca ia variabila cum trebuiein paralel poti incerca sa pui in settings.php: define('_PS_BASE_URL_', 'http://www.mobilashop.ro'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 in paralel poti incerca sa pui in settings.php: define('_PS_BASE_URL_', 'http://www.mobilashop.ro');am incercat si nu merge...asta e indexul din radacina si nu imi dau seama unde sa pun ce ai zis tu sa pun index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 am pus index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 am pus la fel... nici un efect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 cred ca e mai bine sa-mi dai ftp sa ma uit 5 min. Nu am timp mai mult acum si nici idei sa-ti recomand ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 am vazut codul pus de tine, e bine ca inseamna ca nu gaseste variabila, trebuie sa vedem de ce acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 cred ca e mai bine sa-mi dai ftp sa ma uit 5 min. Nu am timp mai mult acum si nici idei sa-ti recomand ceva. iti dau, numa sa zici unde sa iti trimit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 pe private message (PM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 mai fa chestia asta ca nu am acces la adminul tau:admin->preferences->SEO & URLs si vezi la Domeniu magazinului sa fie OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 mai fa chestia asta ca nu am acces la adminul tau:admin->preferences->SEO & URLs si vezi la Domeniu magazinului sa fie OK nu am asa ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 da-mi si admin te rog atunci sa verific exact situatia Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 am mai incercat sa fac update si la alt site pe un alt server, de la 1.3 la 1.4 si aceeasi problema a aparut. A trebuit sa restaurez vechiul site... deci 1.3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts