DanAndrei Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Salut,Am si eu o intrebare cu sotewsadds. 0.4Mi-am instalat PS 1.4 final si acum ce este in footer nu mai sare la mijlocul paginii. Ramane tot pe stranga.Nush ce sa mai fac.Cum il centrez?Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Salut,Am si eu o intrebare cu sotewsadds. 0.4Mi-am instalat PS 1.4 final si acum ce este in footer nu mai sare la mijlocul paginii. Ramane tot pe stranga.Nush ce sa mai fac.Cum il centrez?Multumesc Comanda linkul, ai incercat sa adaugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Da-mi adresa siteului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 am incercat cu center> link si nu merge.adresa e www.metalicshop.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Reclama aia portocalie vrei sa o centrezi? Ca linkurile vad ca sunt centrate.Pune asta in global.css .Footer {text-align:center;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 super, MergeMULTUMESC MULT!!!!Hai ca te mai intreb, k mai am o chestie nasolala.Daca dau click pe o imagine sa o vezi mai mare.... nu se deschide, apare doar un patrat alb sus in stanga.Nu stii cum sa o pot rezolva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Din pacate n-am idee, cand dau click pe imagine siteul tau zice:Failed to load source for: http://www....cshop.ro/js/jquery/jquery-1.4.4.min.jsDesi jquery e incarcat pana in acel moment. Ori e ceva bug, ori nu s-au copiat bine niste fisiere cand ai facut transferul pe ftp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Ce as putea sa fac?Sa incerc sa reinstalez site-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Daca nu ai modificari in fisierele core poti face direct overwrite peste ele. Fara tema, baza de date si fisierul settings.inc.php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 am incercat dar fara succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 ok, e posibil sa faca conflict cu un alt modul, iti sugerez sa dezactivezi pe rand fiecare modul care nu e default din prestashop, si sa verifici daca se deschide imaginea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 AM GASIT.Meniul lava lamp era problema... l-am scos si merge.Acuma nush cum sa fac sa fac sa imi mearga cu ala.Multumesc foarte mult!Daca te pot ajuta cu orice, cu cea mai mare placere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Cel mai usor e sa renunti la sotewsadds si sa bagi reclamele manual in cod.p.s. O sa-ti dau adresa mea ca sa-mi poti trimite un tir de bere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts