Godzilla Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Sziasztok,Olyan problémám van, hogy lefrissítettem az áruházat és utána ha új terméket, vagy meglévőt módisítani akarok akkor nem adja be a kategóriákat. Eddig 1.4.0.1-et használtam és most a 1.4.0.17-re váltottam. 3 Áruházat frissítettem, ezek közül 2 jól működök csak az utolsó nem. A bejelentkezési ablak sem úgy jelenik meg mint a többinél nincsenek ikonok csak szöveg.A válaszokat előre is köszönöm.Csak az alap témát használom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Próbáld meg a .htaccess fájl frissítését. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Sajnos nem oldotta meg a problémát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Azt hiszem meglett a hiba. A firefoxban be volt kapcsolva az a funkció, hogy figyelmeztessen ha frissül az oldal vagy átirányít. Ezt kikapcsoltam és megjelenik a kategória. Kicsit furcsa de legalább megoldódott.Köszönöm a segítő szándékot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 Sajnos nem ez a hiba.Egy másig gépről is megnéztem az áruházat, és ott is fent áll a jelenség. Firefox böngészőt használva. Ha valaki még esetleg tudna tippet adni mi lehet a gond azt megköszönném. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 admin/img könyvtárban fent van minden kép és írási jog be van állítva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 Nincs ilyen könyvtár. De még az install-ban sincs ilyen könyvtár.A kezdőlapon megoldódott a hiba, ott már látom az ikonokat nem csak a szöveget, hanem a kategóriákat nem látom sem új termék felvételénél sem pedig módosításnál. Az a baj, hogy nálam működik, de ha egy másik gépen nézem ott nem, így nem is nagyon értem a hibát. A másik gépen nincs bekapcsolva az a funkció amitől nálam megjavult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 rosszul írtam. img/admin-ra gondoltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Igen a mappában megvannak a képek és a jog is megvan.Tulajdonos : írás, olvasáscsoport: olvasásnyilvános: olvasásEzek a jogok vannak, a másik oldalon ahol működik is ezek vannak beállítva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 ugyanannál a szolgáltatónál van mindegyik oldal?lehet, hogy felül kéne írni az egész shop-ot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Igen, nálam van mind a három oldal.Felülírni? Hogyan? Újratelepítésre gondolsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 nem, csak ftp-n felmásolod még egyszer és felülíratod az összes fájlt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Lehet ez h.le kérdés, de ennyire még nem mélyedtem bele a shop-ba, ilyenkor nem fognak a config fájlok felülíródni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 a config/setting.inc.php tárolja a beállításokat.ha bizonytalan vagy csinálj egy teszt könyvtárt és abba másold fel az egészet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Köszi, megpróbálom majd és jelentkezem, hogy mi a fejlemény. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Köszi a segítséget, úgy néz ki így megjavúlt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 biztos vmi fájl nem írodott felül rendesen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Nem tudom, nekem az volt a fura a dologban, hogy nálam ment de akié az áruház annál nem. Most jelenleg szabadságon van az illető, de egy másik gépről kipróbáltam és ott jó volt. Majd pontosan kiderül kb 20 nap múlva Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 ezt a postot sem láttam... veszek szemüveget.Most már hiába okoskodok, de amire én gondolnék az az, amit Feri mondott. FTp Klienstől szinte függetlenül felmásolásnál vannak olyan fájlok, amiket a kliens kihagy, vagy hibásan másol fel, és ennek általában az instabil netes kapcsolat, vagy a szolgáltató szervere a felelős. Kliensfüggő, de némelyik már 5-10 ms-es netkimaradás után fogja a kérdéses fájlt és "eldobja", próbálkozik a következővel. Ha ezeket nem ellenőrizzük le gondosan a végén, előfordul hogy némely fájl kimarad Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Ez lehetséges. A catalógus hiba megoldódott, de most már érdekesebb dolgokat is csinál. Pl nem enged eggyes termékekhez képeket beilleszteni, eddig erre nem jöttem rá mért csinálja, de még nem is volt rá sok időm, hogy átnézzem. Csak a régebbi termékeknél van ez a hiba és csak egy oldalon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 mi a hibaüzenet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Fatal error (StockMvt -> id_stock_mvt_reason = -1), de nem minden terméknél csinálja. Nagyon rapszodikus. Na amivel nagyon szenvedek frissités óta, ha termékeknél módosítok valamit akkor a fő katagóriát ki kell kapcsoljam és újra be, mert azt mondja, hogy nincs benne egy kategóriában sem kicsit érdekes se ezzel nem is foglalkozom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 hát most ha hiszed, ha nem, nekem ugyanez a problémám :D:Da napokban fogok utánajárni ennek, de az már biztos hogy a frissítés miatt van. Én egy 1.1-es prestát frissítettem 1.4-re, és megjelent ugyanez a hiba. Ergo meg lesz a miértje, csak egy kis időmbe tellik szerkesztve: nem is kell rájönnöm :D:Dhttp://www.prestashop.com/forums/viewthread/97616/solved_fatal_error_stockmvt__id_stock_mvt_reason__1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Köszönöm így már legalább ezen nem kell gondolkodnom. Csak azt nem értem mi köze a képnek ahhoz, hogy van e alapértelmezett "Készlet mozgatás". De mindegy is az a lényeg működik. Köszönöm még egyszer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 írási jog megvan mindenre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Elvilegben igen, most jelenleg nincs hiba az oldalon ezért mondom hogy elvileg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 na kipróbáltam, s lám, működik:Open table “ps_stock_mvt_reason”remove auto increment on id_stock_mvt_reason,and create a record:id_stock_mvt_reason = 0sign = 1Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts