phpraha Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Zdravím, na webu jsem si v generátoru vytvořil formulář, který přidávám pod popis zboží, protože dotyčný mne tak může přímo kontaktovat s určitým dotazem přímo. Bohužel ale formulář se neodešle. Někde mám asi chybu - nejsem tak dalece zběhlý a prosil bych o radu. Přikládám dotyčné scripty:Složka s formulářem obsahuje dvě složky- css a js a dva soubory - formular.html a send.phpMůžete se mrknout přímo na rozpracovaný web - v podrobnostech u zboží najdete v textu na konci odkaz přímo na formulář, ten jak píšu lze otevřít, vyplnit, ale neodešle se...Díky za každou pomoc a radu..... :roll: Jo - holt nikdo učený z nebe nespadl.... formular.html send.php jquery.req.js jquery-1.2.6.js Link to comment Share on other sites More sharing options...
prestashop-slovensky.sk Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Dobry den,ne ze nekde mas asi chybu, ale nekde Ti chyba cely kus kodu Formulare v Prestashope sa pre odoslanim do emailu este spracuvavaju. Zistuje sa validita udajov a ak je OK, formular sa cez funkciu Mail::Send posiela.Ak by si mal zaujem o doprogramovanie, kontaktuj ma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Dobry den,ne ze nekde mas asi chybu, ale nekde Ti chyba cely kus kodu Formulare v Prestashope sa pre odoslanim do emailu este spracuvavaju. Zistuje sa validita udajov a ak je OK, formular sa cez funkciu Mail::Send posiela.Ak by si mal zaujem o doprogramovanie, kontaktuj ma.. my víme doprogramovaní ... za peníze, takový lidi mam fakt rad , kdyby to takle delal kazdej .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 :exclaim: Věděl by jste někdo co s tím? Vytvořil jsem složku ve které je formular.html a send.php, složka js (a dva soubory scriptu java) a složka css se dvěma soubory. V Prestě v popisu zboží mám odkaz na formular.html - ten se otevre v novem okne, da se vyplnit a kdyz zadam odeslat, tvari se jako by to bylo odeslané ale na email nic nepřijde.Moc děkuji všem za pomoc, radu - návod. Můžete se mrknout,protože web ještě není spuštěn naplno - přivítám i jakékoliv poznámky - kritiku, návod na vylepšení.Odkaz: [codehttp://simplyreal.tode.cz][/code] :gulp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 my víme doprogramovaní ... za peníze, takový lidi mam fakt rad , kdyby to takle delal kazdej .... ;-) vec poptavky a nabidky ..... kazdej se nejak zivime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Můžete se mrknout,protože web ještě není spuštěn naplno - přivítám i jakékoliv poznámky - kritiku, návod na vylepšení. Proboha proc realitni server stavite na EShopu?????? Co pak neexistuje spousty sofistikovanejsich reseni urcenych primo pro Reality?? A to vcetne poptavkoveho formulare a podrobneho vyhledavani a katalogizace .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Protože mi Presta prostě vyhovuje v pozici administrace a je free neboli Open Source - nejsem majitel realitní kanceláře, jen se pokouším pomoci známe, protože bohužel dnes neznamená že pokud se pokoušíte mít třeba takovou firmu že máte v bance miliony a můžete so dovolit vše. Stavíme spolu firmu na nohy a využíváme k tomu všech dostupných a samozřejmě co nejlevnějších možností - i když vím, že vše levné ve skutečnosti levné není... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts