z4m0lx3 Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Am instalat platforma fara probleme, la fel si template-ul.Problema este ca inainte totul era OK la limba romana, dar de cand am umblat in translations sa schimb ceva in administrare, block-ul Cart, Categories, Userinfo si Specials imi apar in engleza. Traducerile din module (ro.php) sun OK, la fel si in Translations in partea de administrare. Nu stiu de ce s-au schimbat in limba engleza...ce pot face sa le readuc in limba romana, nu stiu ce sa mai incerc.Site-ul este www[punct]girl-fashion[punct]roMersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 E problema de cache la tine in browser, mie imi apar in romana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4m0lx3 Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 scuze...am mai avut un topic deschis aici: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/97985/#404167am rezolvat...nu printr-o metoda care o vroiam euideea este ca dupa ce am umblat in Tools>Translations modulele din theme/ nu mai apareau in limba romana. Am incercat sa copiez ro.php din prestashop module/ am incercat sa modific in Tools>Translations . nimic.Ce am facut a fost sa schimb numele directorului din theme/modules in altceva incat sa fac sa isi ia modulele din prestashop module.Acolo am copiat tpl-urile din theme/ si vad ca merge.Ideea este ca nu vroiam sa fac asta...cautam alta rezolvare.In principiu nu-si mai ia traducerile in lb. romana la modulele din template, asta dupa ce am umblat in Tools>Translations>Module Translations si am salvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts