Gabina Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 ahoj všem, už jste to tady popisovali, ale zkoušela jsem podle uvedeného návodu, dostanu se do toho, ale nahoře mám upozornění Tento soubor musí mít povolen zápis: /DISK6/WWW/nakupugabi.cz/www/themes/prestashop/lang/en.phpa pak když potvrdím změnu, tak to napíše cannot write language fileco s tím??? prosím o radu a všem moc děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 ahoj, urcite jsi nastavila prava pro zapis vsem souborum/adresarum kde je to pozadovano (pri instalaci)? Podle chyby to vypada ze tam porad nejsou nastaveny dostatecny prava...Jen tak mimochodem, nechapu jak chces menit obchodni podminky v translations... Napr. obchodni podminky urcite budes pridavat pres CMS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabina Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 no někdo to tady radil, kde najdu CMS??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 najdes to v zalozce "Nástroje" pokud to mas jeste v anglictine tak je to tusim Tools (proste posledni zalozka) >> CMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabina Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 tak to tam nemám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Pokud pouzivas verzi 1.1, tak to tam mit proste musis, jedine snad pokud by sis to rucne vymazala. Ve verzi 1.0 CMS nebylo. A jen tak mimochodem zkousela sis nainstalovat v1.1 vcetne ukazkove databaze? Tam si muzes vsechno vyzkouset a i polozky jako Obchodni podminky, apod. tam najdes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabina Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 já mám asi tu starší verzi, instaloval mi to kamarád a teď už je to na mě, celkem mi to jde, ale na některé věci bohužel nestačím:-(((, díky za rady, nějak to musím pořešit Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Stáhni odtud http://www.prestashop.com/forums/viewthread/7127/ blok PICO CMS,rozbalit a složku přetáhnout do složky v obchodě modules,pak v adminu v Modulech nainstalovat a můžeš editovat stránky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 ... a druhou variantou je instalace novejsi verze 1.1, ta to už umí v základu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabina Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 a kam to mám přetáhnout?? složka modules v obchodě-to nevím , kde je Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Je to v kořenové složce Tvé domeny.Nevím,jak to tam máš nastavené,ale asi to bude složka "www" ve které po rozbalení máš několik složek a souborů.Tak bud se připojit Total Commanderem nebo přes webftp rozhraní a složku s Pico nahraješ do složky "modules" a pak v administraci by se měl tento modul objevit,pak nainstalovat a dál už to uvidíš sama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabina Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 tak na webftp rozhraní do modulů jsem se dostala, ale jak to tam mám nahrát, já si ten zip stáhla na plochu, ale je tam víc ikon, co tam mám nahrát? a pak ještě když budu instalovat nový modul, tak co je url modulu??? díky za trpělivost, je to oblast, která je mimo rámec mých běžných znalostí, ale nemám ted po ruce nikoho kdo by mi to pomohl a potřebuji to do konce týdne dát dohromady Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 celou složku(žluté desky) do "modules".Když se tam podíváš,je jich tam víc,složek s moduly,tak mezi ně.nebudeš instalovat,jen to,co jsi stáhnula a rozbalila na ploše přeneseš ftp do těch modulů.Je si ce pravda,že jsem to dělal jen na localu,ale mělo by to fungovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Koukal jsem do 1.0 a mám tam složku blockPicoCMS i tu druhou MACOSX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts