timeatop Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Egy olyan problémáról írnék, ami már fennáll a webáruházam januári beüzemelése óta. Azért nem jeleztem mostanig, mert azt hittem a Google idővel "megoldja magától". De nem így történt.A Webmaster Tools-ban folyamatosan több ezer nem található tétel van. Ezek száma változó, először 4500 körül volt, lement 800-ra és most lassan újból emelkedik, már 3500-nál tartok. A robots.txt egyre több tételt tilt le, 4500 körül van most, pedig nem jártam vele. Emiatt sok a 404-es hiba és ez nem hat kedvezően a webáruház megitélésére. A kikapcsolt termékek is indexelődnek, ezért az ily módon landoló látogató ezzel a szöveggel találkozik:"A választás során 1 problémát észleltünk :A termék a kiválasztott mennyiségben már nem áll rendelkezésre, próbálkozz újra kevesebb mennyiség beírásával!"Arról nem is beszélve, hogy az Olcso.hu minden hasonló hibáért 8 forinttal "büntet". Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Most már itt tartok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Most meg itt. Nincs ötlet? Sürgös lenne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 Tényleg nincs senkinek ötlete? Az angol fórumon se kaptam még választ és eléggé el vagyok keseredve. :down: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Szia, nem is láttam ezt a postot, bocsi. Nem írtad hogy milyen verziót használsz, az fontos Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Szia!Megoldódott? Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted May 11, 2011 Author Share Posted May 11, 2011 Sajnos, nem:Feltérképezési hibákA robots.txt által letiltva 18 514A webhelytérképekben 2Nem található 37 479Nem érhető el 1Frissítve: 2011.05.10.Közben azt tapasztaltam, hogy - legalábbis egy része - nem valós 404-es hiba, ugyanis ha némelyikre rákattintok, rendesen működik, bejön a megfelelő oldal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Nálam sok ilyen akad:Jellemzően az admin-stats-oldalak nem találhatóak- menüben látok olyan 404 hibákat, amit nem értek miért keletkeznek.pl a helyes link:httx://blabla.hu/kekszek/372-nyomkoveto_raketa.html a stats oldalon pedig a 404 hibáknál így néz ki a hiba: /www.blabla.hu/kekszek/372-nyomkoveto_raketa.html a link pedig ide mutat:httx://www.blabla.hu/www.blabla.hu/kekszek/372-nyomkoveto_raketa.html A weboldal teljes címe kétszer szerepel.Van valakinek ötlete mi okozza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts