phpraha Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Nechtíc jsem si vymazal odkazy z modulu Block infos. Když jsem zadal novou instalaci, zůstane mi blok prázdný - dá se to nějak obnovit? A také jsem zkoušel v Tools CMS - napsat něco na zkoušku a ani to se minezobrazí....Moc díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Smazané odkazy se dají obnovit jen ze zálohy databáze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Nechtíc jsem si vymazal odkazy z modulu Block infos. Když jsem zadal novou instalaci, zůstane mi blok prázdný - dá se to nějak obnovit? A také jsem zkoušel v Tools CMS - napsat něco na zkoušku a ani to se minezobrazí....Moc díky Ted jsem trosku mimo s tim co je to Block Infos, ale pokud se jedna o blok s ingformacemi jako VOP, About atd (proste zakladni informace o obchode napr, s platebnimi podminkami) tak zde nelze zas tak az jednoduchym spusobem odkazy vymazat nenavratne.Podivejte se do:Administrace > Moduly > v seznamu modulu najit "CMS Block" a v nastaveni modulu najit seznam bloku a zde upravit ten pravdepodobne jediny blok co tu bude (zaskrtnout to co chci aby se mi zobrazilo)Myslim ze to vyresi oba vase problemy ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts