jbeles Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Zdravím Vás!To len mne sa zdá, že prestashop 1.4 ide tak pomaly, alebo aj vám. No je to hrozné v porovnaní so staršou verziou. Môžem zapínať všetky tie blbostičky na akože zrýchlenie, na sériu 1.3 to nemá. Pritom je to taká istá databáza, ten istý server. 2 sekundy oproti 8 až 10 sekundám je dosť veľký rozdiel. Alebo ja robím niekde chybu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 taky to řešim, stále doufám, že se to někde musí nastavit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Možná někde soudruzi udělali chybu. Každopádně proklamují "bezkonkurenční výkon".Prohnali jste to nějakým profilerem? Ten by ukázal na slabý místo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Skus prejst, ci mas vsetko nastavene tak, ako to zamyslali developeri PShttp://www.nethercottconstructions.com/en/content/7-prestashop-performance-guide Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Panove, mate shop nastaven na produkcni verzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbeles Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Ďakujem za rady. Zatiaľ som sa prestal verzii 1.4 venovať... Trochu viac som od nej čakal. Príliš veľa vecí treba vyriešiť, kým sa dá zodpovedne spustiť, od šablón, prekladov, doplnenia chýbajúcich častí až po tú rýchlosť. Očakával som, že zapnutím cache sa rýchlosť zvýši, ale práve naopak. Ja nie som na takej odbornej úrovni, aby som tieto problémy vedel samostatne vyriešiť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts