vigel Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 funguje to nekomu v 1.1?1/jako zakaznik chci vytvorit protokol a napise me to "Nemáte žádné zboží k vrácení."2/ jeste kdyz zrusim objednavku v adminovi tak z faktury nezmizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Mě tuhle hlášku nevypisuje.Rozbalím objednávku,která musí být vyřízena,pak označím zboží k vrácení a klik na Vytvořit protokol.To se pak objeví v položce Mé vrácené zboží.Pak když to admin vyřídí,pak v položce Krteditní kupony je PDF "vratky" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted December 30, 2008 Author Share Posted December 30, 2008 Mě tuhle hlášku nevypisuje.Rozbalím objednávku,která musí být vyřízena,pak označím zboží k vrácení a klik na Vytvořit protokol.To se pak objeví v položce Mé vrácené zboží.Pak když to admin vyřídí,pak v položce Krteditní kupony je PDF "vratky" ??? Tak tohle me delalo v 1.0 ,ale v 1.1 to proste nejde.I kdyz tvorim jak presne rikas tak stejne to napise ze neni zbozi k vraceni ( i kdyz ho zaskrtnu)Nema to nahodou neco spolecneho stim ze jsem shop updatoval? a ne nove instaloval? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 to nevím,mám 1.0 i 1.1 nově v lokálu a celkově do toho čumím asi tejden,takže až takhle se v tom nevyznám.Jen jsem u 1.1 narazil na to,že při vrácení a následné generování Kuponu z vrácení,vyjede zákazníkovi kupon v hodnotě celého vráceného zboží,tím pádem příště to veme grátis.Taky by to chtělo jiné překlady místo těch kuponu kreditních apod.Pak jen postřeh:nastavení počtu dní možnéhovrácení.faktura by měla být mladší než uvedenej počet.u zboží by mělo být povoleno vrácení.víc mě nenapadá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 No ja jsem osobne v ochode radsi vraceni zbozi zakazal (udelam to radsi rucne) - tomu RMA zatim moc neverim... mozna az bude cas, tak to poradne proklepnu a treba i zjistim, ze to neni zase tak spatny . Co se tyce prekladu Kreditni kupon, a jinych... rad to prepisu na cokoli smysluplnejsiho (ve svem obchode jsem to ale z menu radsi vyhodil). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted December 30, 2008 Author Share Posted December 30, 2008 No ja jsem osobne v ochode radsi vraceni zbozi zakazal (udelam to radsi rucne) - tomu RMA zatim moc neverim... mozna az bude cas, tak to poradne proklepnu a treba i zjistim, ze to neni zase tak spatny . Co se tyce prekladu Kreditni kupon, a jinych... rad to prepisu na cokoli smysluplnejsiho (ve svem obchode jsem to ale z menu radsi vyhodil). Taky uz jsem RMA vyhodil- zatim to dela (u me) vic problemu nez uzitku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mia.t Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Dobrý den, poradí mi někdo kde zakázat RMA? A taky nevím jak ostranit Prestashop templates by... z footeru.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts