Ataszek Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Wczoraj na szkoleniu widziałem jak pokazywali w innym systemie niż Prestashop rozwiązanie w którym na zdjęciu pokazali oznaczanie produktów Np. stół i z tego stołu każdy element po kliknięciu i najechaniu się wyświetlał lub można było w niego wejść do karty. Czy jest takie rozwiązanie dla Presty jeśli chodzi o moduły ? (1.7) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 W wersji 1.5 było to w standardzie, w wersji 1.6 można było to łatwo uruchomić nawet zrobiłem pod to tutorial. W wersji 1.7 nie sprawdzałem natomiast można szukać pod hasłem image map lub image mapping Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ataszek Posted April 11, 2019 Author Share Posted April 11, 2019 https://addons.prestashop.com/pl/personalizacja-strony/26576-home-product-image-map.html Coś takiego - tylko na 1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ataszek
Wczoraj na szkoleniu widziałem jak pokazywali w innym systemie niż Prestashop rozwiązanie w którym na zdjęciu pokazali oznaczanie produktów
Np. stół i z tego stołu każdy element po kliknięciu i najechaniu się wyświetlał lub można było w niego wejść do karty.
Czy jest takie rozwiązanie dla Presty jeśli chodzi o moduły ? (1.7)
2 answers to this question
Recommended Posts