antylopa94 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Witam, chciałbym przetłumaczyć na język polski tekst który wyświetla się w tym miejscu: Doszedłem do pliku public_html>Modules>paypal>translations.xml Zmieniłem w tej linijce tekst po ang ze zdjecia wyzej na polski, mimo to napis jest dalej po ang. Mogłby ktos pomoc co powinienem jeszcze zrobić, żeby przetłumaczyć ten tekst ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 A standard Lokazlizacja>tlaczenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antylopa94 Posted April 9, 2019 Author Share Posted April 9, 2019 Kiedy biorę tłumaczenia modułu, wyskakuje mi błąd ;/ " Uwaga, Twoja konfiguracja PHP ogranicza maksymalną ilość pól przesyłanych za pomocą formularza1000 dla max_input_vars. Poproś swojego usługodawcę hostingu o zwiększenie tego limitu do przynajmniej 2839, albo będziesz musiał edytować pliki tłumaczenia. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 A prosiles hosting o podniesienie limitu? Powinni to zrobic bez problemu, albo sam powinienes miec dostep do ini zeby zmienic. Jak nie to... uciekaj z tego hosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts