pongo Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Salutare,stie cineva cum se pun in versiunea 1.4 scripturile pentru trafic.ro, shopmania etc . ?Acum nu mai exista blockvariouslinks si am incercat sa adaug in blockcms.tpl dar fara succes.Nu afiseaza nimic.Multumesc de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Pune-le in footer.tpl intre tagurile {$HOOK_FOOTER} Link to comment Share on other sites More sharing options...
pongo Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 am adaugat in /themes/.../footer.tpl dar fara succes ...nu afiseaza nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 am uitat sa mentionez, pune javascriptul intre taguri literal. {literal} {/literal} Link to comment Share on other sites More sharing options...
pongo Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Am rezolvat prin modificarea blockcms.tpl si pus in /themes/nume_tema_/modules/blockcms/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klnape3 Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 ... nu am reusit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinellaurentiu Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Poate va rog sa fie cineva mai explicit in acasta problema,eu chiar nu reusesc sa pun un link de la wta.si mai am o problema nu stiu sa scot din footer "power by prestashop" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Poate va rog sa fie cineva mai explicit in acasta problema,eu chiar nu reusesc sa pun un link de la wta.si mai am o problema nu stiu sa scot din footer "power by prestashop" MODULES/ blockpermanentlinks / blockpermanentlinks.tplInainte de ultima linie care este <!-- /Block permanent links module --> , adauga un < p > (elimina spatiile adaugate de mine, pus asa ca sa vezi!), si dupa el pune codul de la WTA, va aparea ca la mine pe site (uita-te sa vezi cum), sub link-urile permanente, iar daca vrei sa apara pe mijloc dupa pune CODUL WTA>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equ Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Am incercat toate variantele de mai sus si nu merge, nu mi se schimba nimic in footer, nici macar partea cu Power by PrestaShop, trafic'u nici atat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 dupa ce faci o modificare mai goleste si cache-urile, ca s-ar putea sa mearga, numai tu nu le vezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Am incercat toate variantele de mai sus si nu merge, nu mi se schimba nimic in footer, nici macar partea cu Power by PrestaShop, trafic'u nici atat.. Equ si irinellaurentiu Partea cu Power by PrestaShop, daca vrei sa elimini, intri in modules/blockcms/blockcms.tpl si elimini partea asta de cod (daca vrei sa dispara) {if $display_poweredby}<li class="last_item">{l s='Powered by' mod='blockcms'} <a href="http://www.prestashop.com">PrestaShop</a>™</li>{/if} Daca vrei doar sa scrie altceva, inlocuieste scrisul " Powered by " si " linkul ", si cuvantul " PrestaShop " 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poki Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Nici eu nu reusesc sa implementez nicicum scriptul in 1.4 .... poate sa ma ajute ceva va rog? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equ Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Am incercat toate variantele de mai sus si nu merge, nu mi se schimba nimic in footer, nici macar partea cu Power by PrestaShop, trafic'u nici atat.. Equ si irinellaurentiu Partea cu Power by PrestaShop, daca vrei sa elimini, intri in modules/blockcms/blockcms.tpl si elimini partea asta de cod (daca vrei sa dispara) {if $display_poweredby}<li class="last_item">{l s='Powered by' mod='blockcms'} <a href="http://www.prestashop.com">PrestaShop</a>™</li>{/if} Daca vrei doar sa scrie altceva, inlocuieste scrisul " Powered by " si " linkul ", si cuvantul " PrestaShop " Le-am inlocuit de 100 de ori, nu se modifica..ma innebuneste:((, iar trafic'u l-am bagat si in footer si in blockcms si in blockpermanentlinks si nimic. Am golit si cache-urile.. Alte idei?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 da un link la pagina ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equ Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 da un link la pagina ta http://outletsex.ro Am gasit si blockvariouslinks, am modificat si acolo, nimic schimbat :|.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 daca ai umblat la /blockcms/blockcms.tpl da dupa acea la /tools/smarty/compile tot ce ai acolo stergele si in cache ca ai sterge si de acolo altfel orice modificare faci nu ti se ia in considerare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 daca ai umblat la /blockcms/blockcms.tpl da dupa acea la /tools/smarty/compile tot ce ai acolo stergele si in cache ca ai sterge si de acolo altfel orice modificare faci nu ti se ia in considerare Daaa:X In sfarsit merge, multumesc mult! Raman dator! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Eu am creat un fisier trafic.php in care am intropdus toate codurile care ma intereseaza google analytics, trafic.ro, shopmania si l-am inserat cu include in fisierul footer al templatelui, poate nu este cea mai buna solutie, dar a mers la mine. De la comparatoarele de trafic mai bine setezi sa fie afisat doar in prima pagina codul, petnru ca nu te ajuta prea mult si nu iti incarca cu cod inutil si paginile produselor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamaik2004 Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nu stiu de ce dar cei de la trafic.ro nu mi se par foarte seriosi... mi au spus ca nu ma costa decat 10 euro pe an taxa pentru magazinul meu de cadouri ca dupa cateva zile sa vad ca pretul este de fapt 19 euro..daca stiti un alt site de verificare a traficului va rog sa imi spuneti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Nu stiu de ce dar cei de la trafic.ro nu mi se par foarte seriosi... mi au spus ca nu ma costa decat 10 euro pe an taxa pentru magazinul meu de cadouri ca dupa cateva zile sa vad ca pretul este de fapt 19 euro..daca stiti un alt site de verificare a traficului va rog sa imi spuneti . Uite aici doua site-uri: http://www.wta.ro/ si http://www.gtop.ro/ Desi e ciudat ce ti sa intamplat, si eu am platit si doar 10 euro m-au taxat. Ai incercat sa discuti cu ei despre asta? Poate au vre-o problema si nu stiu de ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equ Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Uite aici doua site-uri: http://www.wta.ro/ si http://www.gtop.ro/ Desi e ciudat ce ti sa intamplat, si eu am platit si doar 10 euro m-au taxat. Ai incercat sa discuti cu ei despre asta? Poate au vre-o problema si nu stiu de ea. Au schimbat costurile, costa 19 E acum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moss Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Nu stiu de ce dar cei de la trafic.ro nu mi se par foarte seriosi... mi au spus ca nu ma costa decat 10 euro pe an taxa pentru magazinul meu de cadouri ca dupa cateva zile sa vad ca pretul este de fapt 19 euro..daca stiti un alt site de verificare a traficului va rog sa imi spuneti . http://www.seomonitor.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vietnam Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Google analytics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seductiv Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Scripturile directoarelor de site-uri se insereaza in footer.php din tema folosita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 (edited) Nici eu nu am reusit pe PrestaShop™ 1.4.7.0 daca mai are cineva vreo idee as fi foarte bucuros sa o aflu si eu . Sa auzim numai de bine. Edited July 23, 2012 by subulica (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 ai raspunsul mai sus .... Scripturile directoarelor de site-uri se insereaza in footer.php din tema folosita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusicuta Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Salutare oameni buni. De 2 zile ma lupt si eu introducerea de scripturi pe footer.tpl fara sa reusesc. Pe www.contakt-mobile.ro am reusit, adevarat este ca am instalat o versiune mai veche, dar merge. Pe www.depozitcartuse.ro nu resusesc cu nici o varianata mentionata mai sus. Am sters cache, compile, am scris in blockcms.tpl, in footer.tpl ....... Am pus si intre {literal} {/literal} ...... Versiunea instalata este 1.4.8.2 Daca mai aveti vre-o idee va rog sa-mi ziceti si mie. Multumesc nespus de mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 ce ai facut????!!!!! ca nu mere nimicasterge ce ai facut sau reopune fisierele originale inapoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusicuta Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 (edited) ce ai facut????!!!!! ca nu mere nimicasterge ce ai facut sau reopune fisierele originale inapoi La 19 cand am intrat ultima data, mergea ok. Acuma dimineata cand am vazut, am dezactivat url prietenos si functioneaza ok, mai putin partea cu scripturile. Revolvat blockcms.tpl si pus in /themes/nume_tema_/modules/blockcms/ Din pacate merge doar un script din 4 puse pana acuma. Aveti sugestii? Edited September 4, 2012 by mariusicuta (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusicuta Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Am rezolvat prin modificarea blockcms.tpl si pus in /themes/nume_tema_/modules/blockcms/ am rezolvat si eu, tot in modul acesta. multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusicuta Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Din pacate merge doar un script din 4 puse pana acuma. Aveti sugestii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 (edited) Eu unu inca nu am reusit sa implemetez nici-un cod de trafic in footer.tpl Am reusit sa introduc dupa ce am adaugat un modul gratuit PrestaLove Easy Footer v1.0 de PrestaLove dar cand dau verificare la script de pe site-ul trafic.ro spune ca nu se poate conecta la el ... cu toate ca se afiseaza acolo sigle trafic.ro. Una peste alta am incercat si cu {literal}cod{/literal} si fara literal si NIMIC, iar al meu footer.tpl arata cam asa. } {if !$content_only} </div> <!-- Right --> <div id="right_column" class="column"> {$HOOK_RIGHT_COLUMN} </div> </div> <!-- Footer --> <div id="footer">{$HOOK_FOOTER}</div> </div> {/if} </body> </html> ...................................... PS 1.4.7.0 Edited September 20, 2012 by subulica (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianpasita Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Salut, Am adaugat si eu scriptul Trafic.ro dar nu imi convine locul unde apare. Pod modifica cumva sa-l mut? Site-ul este www.ncp.ro Merci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts