phpraha Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Zdravím, zcela mi na Prestě 1.3.6 vyhovuje modul Free block, v pohodě jsem jej přesunul z levého sloupce do pravého, ale dokázal by mi někdo poradit jak dostat do Presty tento modul např. 3x? Moc díky předem. phpraha :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 To nejde. Musí se udělat 3 kopie stejného modulu, ale musí se jinak jmenovat, být v různých adresářích a možná ještě něco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 OK díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Zdravím, zcela mi na Prestě 1.3.6 vyhovuje modul Free block, v pohodě jsem jej přesunul z levého sloupce do pravého, ale dokázal by mi někdo poradit jak dostat do Presty tento modul např. 3x? Moc díky předem. phpraha :red: -zkopírovat adresář freeblock-přejmenovat adresář (např.freeblock2)-přejmenovat soubory:freeblock.tpl > freeblock2.tplfreeblock.php > freeblock2.php-v souboru freeblock2.php opravit všechny výskyty freeblock, Freeblock a FreeBlock na freeblock2, Freeblock2 a FreeBlock2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 Tak kopii jsem provedl,přejmenování také, ale v Prestě mi hází chybu parsování.... co s tím? Nemáte někdo pls tento modul připravený? Nebo nějakou další - funkční radu? Moc díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Tak kopii jsem provedl,přejmenování také, ale v Prestě mi hází chybu parsování.... co s tím? Nemáte někdo pls tento modul připravený? Nebo nějakou další - funkční radu? Moc díky Výše uvedený postup je funkční. Viz příloha.freeblockx.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Děkuji moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 (edited) Ahoj, snažím se upravit modul Cashondeliveryplus tedy modul dobírky s návazností na dopravce upravit tak, abych ho mohl nahrát do shopu ještě jednou, přejmenoval jsem všechny odkazy na Cashondeliveryplus1 a furt se v shopu nezobrazuje, neměl byste někdo prosím radu jak na to, nebo nemáte ho již někdo přejmenovaný? Díky moc jedná se o tento modul http://prestahost.eu/prestashop-modules/cs/21-dobirka.html Mě se stáhnul jako Cashondeliveryplus a nevšiml jsem si, že se jmenuje jinak :-) Edited February 13, 2013 by subpage (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 tady je kdyžtak ten modul ke stažení kdyby chtěl někdo kouknout... https://dl.dropbox.com/u/13453934/cashondeliverypluss.7z Kdybyste někdo poradili, jak na to, bylo by to super :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Dobrý den, měl bych na vás prosbu. Podařilo se mi přejmenovat a zduplikovat modul platby na dobírku s návazností na dopravce a podruhé ho nainstalovat akorát se mi vyskytl problém a to, že když přiřadím modulu dopravce, přiřadí se ti samí dopravci i u druhému modulu... neporadil by mi někdo co tam ještě upravit aby tyto dvě kopie byly na sobě nezávislé? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Musím říct, že jednou se mi to povedlo (úplně vše přejmenovat + nastavit jinou kategorii modulů) v 1.4.8.2., ale v 1.5.3.1. mi to zas nešlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts