yuriix Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Zdravím, mám problém, když vypnu DPH jak celkově nebo u produktu samotného u faktory se nezobrazí celková cena...Příloha: - funčkní F1 - špatná F2 - pdf.phpMOc by mi to pomohlo.. Díky... PDF.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemonCZ Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Zdravím, mám problém, když vypnu DPH jak celkově nebo u produktu samotného u faktory se nezobrazí celková cena...Příloha: - funčkní F1 - špatná F2 - pdf.phpMOc by mi to pomohlo.. Díky... Ahoj,buď je už natolik pozdě, že už mi moc hlava nebere nebo nevidím žádný problém. Na obou dvou fakturách je cena celkem v pořádku. Sice u té jedné faktury se mi moc nezdá 19 Kč, ale jinak nevím, v čem je problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuriix Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 V levé zmizelo, razítko a podpis dodavatele plus celková cená ve zvýraznění... A to pokud tam není DPH uvedeno... zkoušel jsem i jiné faktury a pokud vypnu dph dělá to ve spodní části bordel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts