Kenik Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Zdravím,seznamuji se s prestashopem. Delam v php ale neumim s tridami ani se smartyMám modul HomeFeatured který vypíše produkty z hlavni kategorie.Standartně je vypisuje jen na indexu shopu.Hledal jsme ve slozce modulu a nasel jsem funkci:function hookHomeTak jsme patral v soouborech /index.php a /templates/.../index.tpl .. Když jsem do /cms.php pridal radek $smarty->assign('HOOK_HOME', Module::hookExec('home'));a do /templates/mujtemplate/cms.tpl jsme pridal {$HOOK_HOME}Tak se mi vypise cely obsah Indexu..Co stuim ja potrebuji jen ten box doporucujeme...Díky za nakopnuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenik Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Vyřešeno:Díky http://www.prestashopfreemodules.com/create-hooks-in-6-easy-steps/1. Vytvořit nový HOOK > doporucujeme > tabulka hook2. propojit jej s modulem v DB tabulka hook_module3. /cms.php pridat $smarty->assign('HOOK_DOPORUCUJEME', Module::hookExec('doporucujeme')); před $smarty->display(_PS_THEME_DIR_.'cms.tpl'); 4. do /templatese/.../cms.tplpridat: {$HOOK_DOPORUCUJEME} 5. definice funkce v /modules/modul/modul.php function hookDoporucujeme($params) skopiroval jsem function hookHome($params) jen jsem prejmenoval nazev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts