aloevera-bm.com Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Καλησπέρα,Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 1.3.6, σε κάποια δοκιμαστικά που έκανα δημιούργησα κάποιους λογαριασμούς "πελατών". Και εκτός από τον δικό μου λογαριασμό (ίσως επειδή είναι ακριβώς τα ίδια στοιχεία με του admin) με κανέναν άλλο λογαριασμό δεν μπορώ να ξανά κάνω εισαγωγή στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ενώ στο BackOffice έχουν δημιουργηθεί οι "πελάτες".Δοκίμασα από 2 διαφορετικούς υπολογιστές και σχεδόν με όλους τους browser και έχω το ίδιο πρόβλημα.Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Καλησπέρα,Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 1.3.6, σε κάποια δοκιμαστικά που έκανα δημιούργησα κάποιους λογαριασμούς "πελατών". Και εκτός από τον δικό μου λογαριασμό (ίσως επειδή είναι ακριβώς τα ίδια στοιχεία με του admin) με κανέναν άλλο λογαριασμό δεν μπορώ να ξανά κάνω εισαγωγή στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ενώ στο BackOffice έχουν δημιουργηθεί οι "πελάτες".Δοκίμασα από 2 διαφορετικούς υπολογιστές και σχεδόν με όλους τους browser και έχω το ίδιο πρόβλημα.Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση;Ευχαριστώ ο Τ.Κ είναι κανονικός?ή είναι τυχαίος πάνω από 5 ψηφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aloevera-bm.com Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Ο Τ.Κ. είναι πραγματικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 όταν κάνεις συνδέσει και δεν συνδέεται πετάει κάποιο μήνυμα , δώσε λίγα περισσότερα στοιχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelis Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Δημιούργησες λογαριασμούς πελατών με διαφορετικά email ;Αν έχεις πρόσβαση στα email ζήτα να σου δώσει καινούργιο κωδικό για κάθε λογαριασμό.Αν θέλεις δώσε την διεύθυνση να κάνουμε εγγραφή ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαίρη Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Όπως είδα ακόμη "σκαλίζεις" το site σου.Anyway, όταν τελειώσεις και εξακολουθήσεις να έχεις το ίδιο πρόβλημα, κάνε το εξής:Στο directory config υπάρχει ένα αρχείο που λέγεται: config.inc.phpΣτην αρχή του (πρώτες γραμμές) θα δεις αυτά:@ini_set('display_errors', 'off');define('_PS_DEBUG_SQL_', false);κάντο@ini_set('display_errors', 'on');define('_PS_DEBUG_SQL_', true);Δηλαδή άλλαξε απλά το off σε on για την πρώτη από τις 2 γραμμές και στην δεύτερη το false κάντο true. Μην αντιγράψεις τις γραμμές γιατί τα ' είναι διαφορετικά όταν τα κάνουμε copy / paste εδωΑυτό θα σου βγάλει (πιθανά) ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα.Μόλις λοιπόν συμβεί αυτό, κάντο copy και paste εδώ, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts