world4players Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Witam szukam gdzie mogę przetłumaczyć dwa zwroty na stronie produktu. Mianowicie: "Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie" i "POWIADOM MNIE KIEDY BĘDZIE DOSTĘPNY" Chciałem je lekko zmodyfikować lecz nie mogę ich nigdzie znaleźć, w tłumaczeniach szablonu ani w innych tłumaczeniach w panelu presty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Kaczor Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 (edited) Cześć, sprawdź tłumaczenia w Preferencje > Produkty A drugie jest w tłumaczeniu szablonu Międzynarodowy > Tłumaczenia Edited April 1, 2019 by Piotr Kaczor (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted April 2, 2019 Author Share Posted April 2, 2019 14 godzin temu, Piotr Kaczor napisał: Cześć, sprawdź tłumaczenia w Preferencje > Produkty A drugie jest w tłumaczeniu szablonu Międzynarodowy > Tłumaczenia to wiedziałem, ale okazało się że nie miałem tłumaczyć mojego szablonu tylko musiałem przetłumaczyć szablon klasyczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
world4players
Witam szukam gdzie mogę przetłumaczyć dwa zwroty na stronie produktu. Mianowicie:
"Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie"
i
"POWIADOM MNIE KIEDY BĘDZIE DOSTĘPNY"
Chciałem je lekko zmodyfikować lecz nie mogę ich nigdzie znaleźć, w tłumaczeniach szablonu ani w innych tłumaczeniach w panelu presty.
2 answers to this question
Recommended Posts