lajosiferenc Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Sziasztok.Vannak oldalak, ahol a szövegek nagyon megvannak kurtítva, ennek néztem utána. Pl. van a presta oldalam category.php?id_category=16 -es lapja, ahol van két kép, alattuk link az adott alkategóriára.Az alkat. linkek szövegei viszont nem jelennek meg teljesen. Az egyik "Vérfarkasok és piócák" kifér két sorban, míg a másik már nem pl: "Vámpírok és". A második szó után semmi, ami a "lovak".A product.tpl-ben a truncate: :' értékét felraktam 300-ra, máshol is többet hagytam meg (admin/tabs/AdminProducts.php).Egyelőre semmi.Máshol is állítani kell még ezt az értéket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 a főoldali termékek a homefeatured.tpl-ben vannak, a többi a product és a product-list.tpl-ben.ezekben tudod a termék név és leírás szöveghosszúságokat beállítani.az aktuális téma fájloknál találod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts