KamilPL Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Witam, zmieniłem hasło do bazy SQL, następnie zmieniłem plik w app/config/parameters.php . Odświeżyłem cache. Strona wyświetla się ok, panel admina też, ale jeśli cokolwiek chcę w panelu admina zrobić to wyskakują błędy dostępu. Gdzie jeszcze trzeba coś zmienić ustawić, aby zmiana hasła do bazy SQL nie wywalała błędów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbo_rabbit Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 są jeszcze dwa pliki nie pamietam nazwy - ja je znalazłem przeszukując zawartośc plików po linuchem pod kontem wystepowania starego hasła - niestety na dzisiaj ci nie powiem nazw Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilPL Posted April 1, 2019 Author Share Posted April 1, 2019 Hej, dzięki znalazłeś pliki które posiadają hasło do SQL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Zobacz do folderu app/cache/prod tam są jeszcze pliki które mogą przechowywać hasło np. appParameters.php, appProdProjectContainer.php 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilPL Posted April 17, 2019 Author Share Posted April 17, 2019 (edited) W podanej lokalizacji nie mam katalogu app/cache ale w mojej wersji sklepu jest var\cache\dev\ oraz var\cache\prod\ appParameters.php i tu rzeczywiście jest ten plik DZIĘKI Edited April 17, 2019 by KamilPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts