Marek_VIP Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Witam Próbuję zmienić zdjęcie na strronie głównej, podmieniając je w katalogu themes/vip/img/content/ Po zmianie, wyczyszczeniu cache'u, odświeżeniu cache'u przeglądarki pod tą samą nazwą cały czas wyświetla się stare zdjęcie. Pozdrawiam Marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Ale to juz chyba do tworcy szablonu. Ewentalnie pofaj wiecej szczegolow. Zacznij od wersji, skorki jaka uzywasz i o jaka dokladnie grafike chodzi, z jakiego modulu, miejsca.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_VIP Posted March 29, 2019 Author Share Posted March 29, 2019 Sprawdzałem poprzez Moduł/Pozycje i to zdjęcie nie jest cześcią żadnego modułu, jest wklejone w kod. Zdjęcie jest na stronie głównej - sekcja Pewne źródło dostaw. Po podmianie na ftp, z tą samą nazwą i rozszerzeniem, zdjęcie się nie aktualizuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_VIP Posted March 29, 2019 Author Share Posted March 29, 2019 Link do zdjęcia https://vipdystrybucja.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 a kompilacje mam wylaczona dla zmiennych plikow? czysciles cache po zmianie obrazka? jak domniemam ten blok jest efektem jakiegos modulu typu Block HTML czy podobnego. tam gdzie zmieniales tekst na swoj nie ma mozliwosci podmiany zdjecia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_VIP Posted April 3, 2019 Author Share Posted April 3, 2019 Czyściłem cache za pomocą opcji Parametry zaawansowane/ Wydajność/ Skompiluj ponownie szablony jeżeli pliki zostały zaktualizowane. Czyściłem też cache przeglądarki za pomocą CTRL+F5 Szczerze zmiana innych danych np. w tłumaczeniach po czyszczeniu cache nie daje zmiany na stronie, więc nie ogarniam ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 A korzystasz z Mcached? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_VIP Posted April 4, 2019 Author Share Posted April 4, 2019 Rozumiem, że Mcached tj. moduł. ? Jesli tak, to nie mam nic takiego w modułach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_VIP Posted April 8, 2019 Author Share Posted April 8, 2019 Już po sprawie. Pierwotnie podmieniłem zdjęcie z katalogu /img zamiast /img/content W jakim celu zdjęcia są w dwóch lokalizacjach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts