Xristos2 Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Καλησπέρα.Σε κάθε seo check μου βγάζει ότι δεν έχω h1 heading.έχω καταλάβει πόσο σημαντικό είναι απλά δεν μπορώ να καταλάβω πρακτικά πως να το βάλω σε κάθε σελίδα μου.Αν μπορεί κάποιος αν βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aramonkg Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 To theme που χρησιμοποιείς κάνει αυτή τη δουλειά. Αν τo theme είναι custom πρέπει να μιλήσεις με τον developer του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos2 Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 22 minutes ago, aramonkg said: To theme που χρησιμοποιείς κάνει αυτή τη δουλειά. Αν τo theme είναι custom πρέπει να μιλήσεις με τον developer του. Άρα απλά αλλάζω theme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aramonkg Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 36 minutes ago, Xristos2 said: Άρα απλά αλλάζω theme? Όχι, κάτι τέτοιο θα ήταν η τελευταία λύση. Πρώτα αν μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες όπως, ποιό τεστ SEO χρησιμοποιείς, σε ποιές σελίδες, ποιό είναι το τρέχον theme σου, ώστε να υπάρχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos2 Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 52 minutes ago, Xristos2 said: Άρα απλά αλλάζω theme? 13 minutes ago, aramonkg said: Όχι, κάτι τέτοιο θα ήταν η τελευταία λύση. Πρώτα αν μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες όπως, ποιό τεστ SEO χρησιμοποιείς, σε ποιές σελίδες, ποιό είναι το τρέχον theme σου, ώστε να υπάρχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πρόβλημα. https://tsilishop.gr αυτό είναι το Site και έκανα έλεγχο με site checker Link to comment Share on other sites More sharing options...
aramonkg Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Από ότι είδα μόνο η αρχική σελίδα δεν έχει Η1, οι κατήγορίες και τα προϊόντα έχουν. Αυτό διορθώνεται. Για αυτό ανάφερα στην πρώτη μου απάντηση ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με τον developer του theme, ώστε να κάνει την τροποποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos2 Posted March 25, 2019 Author Share Posted March 25, 2019 14 minutes ago, aramonkg said: Από ότι είδα μόνο η αρχική σελίδα δεν έχει Η1, οι κατήγορίες και τα προϊόντα έχουν. Αυτό διορθώνεται. Για αυτό ανάφερα στην πρώτη μου απάντηση ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με τον developer του theme, ώστε να κάνει την τροποποίηση. Οκ θα επικοινωνήσω μαζί του. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 (edited) Απλός πρέπει να βάλεις το tag <h1> </h1> μέσα στο home page. Αν δεν έχεις κάπου να το βάλεις που να έχει και ουσία μπορείς να γράψεις κάτι και να το κάνεις hidden. Από εκεί και πέρα η αλλαγή που πρέπει να κάνει είναι ανάλογα με το theme. Υ.Γ. Πολλά site δεν έχουν h1 tag στο home page. Edited March 25, 2019 by sanctusmob (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
helpdeskED Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 (edited) <div class="blockPosition1"><div class="container"><p class="title_block"></p><h1>this my heading </h1><p></p> ...κλπ κλπ Βρες το σημείο της αρχικής ή του module που χρησιμοποίησες για το κείμενο και πρόσθεσε στον κώδικα από <h1>...εως...</h1>,ανάμεσα στο div που υπάρχει, τα επιπλέον paragraph είναι πλεονασμός, δοκίμασε όμως πρώτα με αυτά. Τοποθέτησε το heading ακριβώς πάνω από <div class="top-banner">, τα css του είναι custom.css, theme.css Edited April 2, 2019 by helpdeskED (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts