\Mustafa Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Merhaba arkadaşlar E ticaret sitesi açmayı düşünüyorum. Php mysql linux server konularında tecrübem var Ancak e-ticaret platformu seçmekte kararsız kaldım. Magentoyu ilk olarak lokalimde kurdum biraz denemeler yaptım ve tecrübe kazanma noktasında çok vakit alacağına karar verdim Sİteyi kendim yöneteceğim için gerekli yerlerde değişikler yapabilmeyi istiyorum yazılımsal olarak. Sizce prestashop kullanmalı mıyım? Yani Öğrenme süresi Özelleştirilebilirlik Hızlı modül yazabilme Kapasite açısından değerlendirebilir misiniz? Şİmdiden teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Bu değerlendirmeyi forumda mesajla yapmak pek mümkün değil ama özet bir uzman görüşü paylaşayım Prestashop: Öğrenme kolaylığı 8/10 Özelleştirilebilirlik 8/10 Hızlı modül yazabilme 9/10 Kapasite (performans) 10/10 Madem magento kullandınız aynısını Magento için de yapalım kıyaslamak kolay olsun Öğrenme kolaylığı 6/10 Özelleştirilebilirlik 9/10 Hızlı modül yazabilme 3/10 Kapasite (performans) 10/10 Opencart (bonus) Öğrenme kolaylığı 9/10 Özelleştirilebilirlik 6/10 Hızlı modül yazabilme 5/10 Kapasite (performans) 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Hadi yapmışken Wordpress (woocommerce) için de yapalım Öğrenme kolaylığı 8/10 Özelleştirilebilirlik 9/10 Hızlı modül yazabilme 7/10 Kapasite (performans) 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
\Mustafa Posted March 23, 2019 Author Share Posted March 23, 2019 Çok teşekkür ederim @MahmutGulerce Zaten başlamayı düşünüyordum artık iyice karar verdim 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Ben teşekkür ederim. Bu hemen herkesin merak ettiği bir konu. Boş bir zamanda bu konuya detaylı bir çalışma yapıp blog yazmayı düşünüyorum. Yazınca başlığı güncellerim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts