world4players Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 Witam mam problem, zrobiłem testowy produkt by sprawdzić jak działa składanie zamówienia w moim sklepie. Niestety nie da się przejść do wyboru dostawy. Adres i wszystko dodałem i na tym koniec. Dalej nie przechodzi po mimo klikania dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fateofangel Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 Konfiguracja - > WYdajność -> i w trybie debugowania Wyłącz moduły nie od PrestaShop - > sprawdz Wyłącz wszystkie nadpisywania - > sprawdz Prawdopodobnie ktorys modul bruździ albo się gryzą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 (edited) 13 minut temu, fateofangel napisał: Konfiguracja - > WYdajność -> i w trybie debugowania Wyłącz moduły nie od PrestaShop - > sprawdz Wyłącz wszystkie nadpisywania - > sprawdz Prawdopodobnie ktorys modul bruździ albo się gryzą Ok, zrobiłem to ale dalej nic a co o dziwo to na wyłączonym i włączonym tym co mówiłeś, w trybie incognito działa bez problemu.. a na zwykłym trybie już nie Edited March 20, 2019 by world4players (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fateofangel Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 czyli nie ma problemu wszystko działa, wyczysc ciasteczka przegladarki i po klopocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 1 minutę temu, fateofangel napisał: czyli nie ma problemu wszystko działa, wyczysc ciasteczka przegladarki i po klopocie Robilem i dalej to samo na zwyklym trybie. U mnie w robocie, w domu, u kilku znajomych. Natomiast na incognito problem wszedzie znika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 @fateofangel czyli nie wiesz co moze byc nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fateofangel Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 Sprawdziłbym czy konsola nie sypie błędami Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 37 minut temu, fateofangel napisał: Sprawdziłbym czy konsola nie sypie błędami Jak? Chodzi o debugowanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fateofangel Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Jak masz firefox klikasz gdzie na stronce "Zbadaj", przełącz na zakladke "Console", odświez stronę i wklej czy są tam jakies warningi czy errory. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 22, 2019 Author Share Posted March 22, 2019 Dnia 21.03.2019 o 11:54 AM, fateofangel napisał: Jak masz firefox klikasz gdzie na stronce "Zbadaj", przełącz na zakladke "Console", odświez stronę i wklej czy są tam jakies warningi czy errory. mam coś takiego: https://imgur.com/a/9zhnubX Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fateofangel Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Czyli ta wtyczka fejsbuka gdyzie sie z JSami przy zamowieniu, jak wylaczenie nie zadzialalo to sprobuj odinstalowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 23, 2019 Author Share Posted March 23, 2019 (edited) 17 godzin temu, fateofangel napisał: Czyli ta wtyczka fejsbuka gdyzie sie z JSami przy zamowieniu, jak wylaczenie nie zadzialalo to sprobuj odinstalowac odinstalowałem i nadal nic. zakładam konto i nie mogę zamówić. Na incognito działa a normalnie już nie. Tak samo zauważyłem że na zwykłym trybie captcha nie pokazuje obrazków tylko klika nie jestem robotem i już a na incognito mam obrazki do zaznaczania. Dodam że również adblock blokuje nie wiem czemu np. ikonki od social lub w stopce również ikonkę hotpay i kilka innych rzeczy. Edited March 23, 2019 by world4players (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 23, 2019 Author Share Posted March 23, 2019 (edited) PS. Wyłączyłem wszystko co związane z FB i nie mam już czerwonych błędów tylko nic. A dalej nie działa. Zaznaczyłem wszystko w tej konsoli i mam to: https://imgur.com/a/wtVgHoC EDIT Teraz i na incognito nie działa -.- EDIT2 Udało mi się rozwiązać problem: Okazało się że w (Klienci/Adresy/ Ustaw pola wymagane w tej sesji) miałem zaznaczone opcje które nie były przypisane do żadnej ze zmiennych, stąd presta nie chciała mnie przepuścić dalej bo krzyczała o wypełnienie wszystkich danych jednak mój szablon tego komunikatu nie pokazywał. Edited March 23, 2019 by world4players (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
world4players
Witam mam problem, zrobiłem testowy produkt by sprawdzić jak działa składanie zamówienia w moim sklepie. Niestety nie da się przejść do wyboru dostawy. Adres i wszystko dodałem i na tym koniec. Dalej nie przechodzi po mimo klikania dalej.
12 answers to this question
Recommended Posts