world4players Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Witam, czy jest jakiś moduł darmowy do integracji rejestracji i logowania klienta przy użyciu FB, ew z dodatkiem google? Również chciałbym mieć na każdym produkcjie ikonkę by polubić ten produkt i udostępnić na fb, google, twitterze itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 19, 2019 Author Share Posted March 19, 2019 (edited) Dobra udało mi się na razie odszukać moduł do logowania przy użyciu FB za free: https://www.knowband.com/prestashop-free-social-login Lecz mam problem bo wszystko skonfigurowałem ale wywala mi błąd przy logowaniu: Adres URL zablokowany: To przekierowanie nie powiodło się, ponieważ identyfikator URI nie jest na liście dozwolonych identyfikatorów w ustawieniach aplikacji klienta OAuth. Upewnij się, że klient i sieciowy login OAuth są włączone i dodaj wszystkie swoje domeny aplikacji jako ważne adresy URI przekierowań OAuth. EDIT Już udało mi się rozwiązać problem. Dalej szukam modułu który pozwoli mi na udostępnianie i likowanie produktów po przez fb, google itp Edited March 19, 2019 by world4players (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fateofangel Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Mozesz zalaczyc zipa? likeboxfree.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 19, 2019 Author Share Posted March 19, 2019 36 minut temu, fateofangel napisał: Mozesz zalaczyc zipa? likeboxfree.zip Jasne z jutra zalacze. Ew jak chcesz szybciej to rejestracja jest darmowa i nie wymaga zadnych kart podpinania itp. Wiec nic nie stracisz. Po za tym autor tych modyfikacji jest rowniez w oficialnym sklepie presty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
world4players
Witam, czy jest jakiś moduł darmowy do integracji rejestracji i logowania klienta przy użyciu FB, ew z dodatkiem google? Również chciałbym mieć na każdym produkcjie ikonkę by polubić ten produkt i udostępnić na fb, google, twitterze itp.
3 answers to this question
Recommended Posts