world4players Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 WItam, mam taki o to problem. Gdy próbuję wysłać wiadomość testową do siebie strona zwraca mi to: Wystąpił błąd podczas wysyłania wiadomości, spróbuj ponownie. Czy ktoś wie jak to naprawić? Mam wersją 1.7.5.1 na serwerze servizza.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fateofangel Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 nie znam tego serwisu ale pewnie trzeba skonfigurowac smtp Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 18, 2019 Author Share Posted March 18, 2019 4 minuty temu, fateofangel napisał: nie znam tego serwisu ale pewnie trzeba skonfigurowac smtp W cpanelu? Czy gdzies w presta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fateofangel Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 (edited) robiles tam instalacje recznie czy jest jakis instalator? I powiedz mi czy chodzi Ci o formularz kontaktowy? Dane z CPanelu trzeba przeklepac do konfiguracji presty Edited March 18, 2019 by fateofangel You have reached your posting limits. Please wait 24 hours and try again. (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 18, 2019 Author Share Posted March 18, 2019 11 minut temu, fateofangel napisał: robiles tam instalacje recznie czy jest jakis instalator? Jest instalator ale robilem recznie instalacje presty (same pliki presty + tworzenie bazy. PHP juz byl wybierany z cpanelu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Najlepiej ustawić wysyłanie poczty w prestashop przez SMTP - trzeba to skonfigurować w sklepie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Dnia 19.03.2019 o 2:11 AM, Piotr K. napisał: Najlepiej ustawić wysyłanie poczty w prestashop przez SMTP - trzeba to skonfigurować w sklepie. Gdzie sie to konfiguruje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 Dnia 19.03.2019 o 2:11 AM, Piotr K. napisał: Najlepiej ustawić wysyłanie poczty w prestashop przez SMTP - trzeba to skonfigurować w sklepie. Gdzie to skonfigurowac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 Dobra znalazłem, skonfigurowałem i nie działa.. https://imgur.com/a/gQTmlUE Gdy dam SSL i port 465 mam: Błąd: proszę sprawdzić konfigurację Connection could not be established with host smtp.world4players.com [ #0] TLS i port 465: Błąd: proszę sprawdzić konfigurację Expected response code 220 but got code "", with message "" Żaden i port 587: Działa ale dalej nie mogę wysyłać wiadomości po przez formularz.. SSL i TLS na porcie 465 również nie działa. Dodam że mam certyfikat SSL więc nie wiem czemu nie działa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Michał_Testerski Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Udało się to może rozwiązać? Bo u mnie to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
world4players
WItam, mam taki o to problem. Gdy próbuję wysłać wiadomość testową do siebie strona zwraca mi to:
Wystąpił błąd podczas wysyłania wiadomości, spróbuj ponownie.
Czy ktoś wie jak to naprawić? Mam wersją 1.7.5.1 na serwerze servizza.com
9 answers to this question
Recommended Posts