kaga Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Witam, w jednym zamowieniu mam produkty, ktore sa dostepne i takie, ktorych nie mam i nie bede szybko miec. Czy jest opcja w prescie, zeby rozdzielic to zamowienie i czesc produktow odhaczyc jako wyslane, a czesc przesunac do backorder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 W ustawieniach musisz włączyć zezwolenie na zamawianie produktów niedostępnych, następnie masz opcje "przedłużona dostawa" po jej aktywacji klient zobaczy checkbox z pytaniem czy chce czekać z wysyłką całości zamówienia, jeśli nie to zostanie ono rozbite na 2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kaga Posted March 16, 2019 Author Share Posted March 16, 2019 bardzo Ci dziekuje! Mam tak ustawione, co prawda klientowi nie pojawia sie checkbox i nie rozbija automatycznie zamowienia (bede wdzieczna za info, gdzie to ustawic). Mi bardziej chodzi o jeszcze inna kwestie. Mam w ofercie rzeczy, ktore moge miec w ciagu3 dni, 2 tygodnia albo nawet 3 miesiecy. Sa klienci, ktorzy po prostu czekaja 3 mies, ale sa tacy, ktorzy 2 tyg poczekaja, ale 3 miesiecy juz nie. Czy jest opcja, zeby ja z poziomu panelu np. ustawila produkty z 3mies oczekiwaniem jako backorder. A te z np. 2 tyg zostawila i wyslala plus oczywiscie jakis mail do tego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Na początek napisz jaka dokładnie wersja presty i jaki masz szablon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kaga Posted March 18, 2019 Author Share Posted March 18, 2019 1.6.1.4 Leo Cool Staff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kaga
Witam,
w jednym zamowieniu mam produkty, ktore sa dostepne i takie, ktorych nie mam i nie bede szybko miec. Czy jest opcja w prescie, zeby rozdzielic to zamowienie i czesc produktow odhaczyc jako wyslane, a czesc przesunac do backorder?
4 answers to this question
Recommended Posts