djdexx_pl Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 Witajcie, Jestem tutaj nowy dlatego jeśli zrobię cos nie tak prosze o wyrozumialosc :) Od paru dni jestem szczesliwym lub nieszczesliwym posiadaczem Presty w najnowszej wersji. Wszystko szlo super, do puki nie zaczolem dodawac produktow z wariantami. Sprzedaje meble wiec tych wariantow na producie mam duzo. Zwlaszcza takich co zwiekszaja cene produktu. Niestety, jesli zrobie ich za duzo, zazwyczaj od trzech, edycja produktu przestaje dzialac i konczy sie ERRORem 500 :( Jeśli produkty nie maja wariantów, wszystko działa dobrze. Log pokazuje mi takie cos: [▼ "route" => "admin_product_catalog" "route_parameters" => [▼ "_controller" => "PrestaShopBundle\Controller\Admin\ProductController::catalogAction" "_legacy_controller" => "AdminProducts" "limit" => "last" "offset" => 0 "orderBy" => "last" "sortOrder" => "last" "_route" => "admin_product_catalog" ] "request_uri" => "http://furniturejust4you.co.uk/admin370oiakh1/index.php/sell/catalog/products?_token=j5nctzX1zmIozIY_HX0OetReOoPI82Z8lExjNANQ0ZI" "method" => "GET" ] Proszę o pomoc. Przemek Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Jakasz sporo kombinacji to najlepszym rozwiazaniem bedzie AttributeWizardPro. Ale nie wiem czy juz pod 1.7 jest aktualizacja. Blad 500 to ogolny blad serwera. U ciebie najprawdopodobniej moze byc przekroczuny limit wykonywania skryptu lub zapytan do bazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Ile masz wygenerować kombinacji i jeśli dużo mniej niż 1000 to jakie parametry ma serwer serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts