grze11 Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 Gdzie w prescie mogę sprawdzić przekierowania jakie są dodane lub były dodane ? W bazie ? W plikach ? Mam problem tego typu że jedna z głownych kategorii przekierowuje na strone głowna sklepu. Kategoria jest właczona i sa do niej przypisane produkty. W pliku htaccess nie ma przekierownia, ma ktoś gdzie moze siedzieć przekierowanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 Jeśli nie ma w htaccess to zacząłbym szukać w modułach lub w pliku header.tpl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grze11 Posted March 14, 2019 Author Share Posted March 14, 2019 W header.tpl nic nie znalazłem podejrzanego, Zastanawiam sie nad błędem w tabeli kategorii w bazie czy jest cos takiego możliwe ? Kategoria jest włączona (Wyświetlane) ma przypisane podkategorie, które działają prawidłowo. W momencie, gdy opcje w SEO & URL "Przekieruj do kanonicznego URL" ustawię na "brak przekierowania" kategoria dziła - w sensie takim ze można w nią wejsc, ale nie pokazuje żadnych przypisanych do niej podkategorii i produktów. Czyli tak jakby kategoria była tylko na liscie kategorii ale fizycznie by jej nie było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
grze11
Gdzie w prescie mogę sprawdzić przekierowania jakie są dodane lub były dodane ? W bazie ? W plikach ?
Mam problem tego typu że jedna z głownych kategorii przekierowuje na strone głowna sklepu. Kategoria jest właczona i sa do niej przypisane produkty.
W pliku htaccess nie ma przekierownia, ma ktoś gdzie moze siedzieć przekierowanie ?
2 answers to this question
Recommended Posts