kaga Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 Mimo ustawien w preferencjach: umozliwienie zamowienia niedostepnych produktow oraz wydluzona dostawa, nie dziala dodawanie do koszyka:( Ktos moze wie, gdzie jeszcze moge cos zmienic? Szablon platny leo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 Dodawania do koszyka nie działa tylko dla produktów z stanem 0 czy dla wszystkich? Czy na karcie produktów nie jest nadpisane ustawienie o możliwości zamawiania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaga Posted March 11, 2019 Author Share Posted March 11, 2019 tylko dla tych ze stanem 0. W preferencjach raczej wszystko dobrze jest ustawione. Mam podpiety emagic one i widze w karcie produktu, ze jest odhaczony brak mozliwosci zamawiania. Ponizej jest opcja (umozliwiaj zgodnie z ustawieniami), ktora moge odhaczyc i wtedy sie da, ale przy 1200 produktow szukam optymalizacji, poza tym dziwi mnie fakt, ze ustawienia sa ok, a nie dzialaja. Jeszcze sie zastanawiam, bo widze w karcie produktow w prescie jest w opcjach "sprzedaż (tryb katalogu jeśli nieaktywne)" i to mam odhaczone. Moze to mi bruzdzi? Jesli tak, to jak to wylaczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts