Krystian660 Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Prestashop 1.7.5.0 Prawdopodobnie po zainstalowaniu modułu do usuwania ID z linku i konfiguracji linków SEO mam problem z liczbą przekierowań w panelu administracyjnym. Nie działa całe menu "Konfiguruj (Preferencje i Zaawansowane) oraz Moduły / Module Manager. Problem z panelem konfiguracyjnym: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Ktoś podpowie jak się tego pozbyć tego modułu i przywrócić konfigurację przez FTP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Żeby się pozbyć to trzeba ustalić przyczynę - sprawdzić konfigurację serwera + .htaccess + podejrzany moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Usuń/wygeneruj na nowo htaccess Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian660 Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 (edited) Kasowanie .htaccess nic nie daje. Wygenerować na nowo nie mogę bo tak jak pisałem nie działa mi panel admina. Strona działa normalnie, tylko w niektórych opcjach panelu admina wyskakuje błąd przekierowań. Edit. Znalazłem rozwiązanie. Zmieniłem PHP z 7.3 na 5.6 (native) Taką miałem konfiguracje na 7.3. Czy czegoś brakuje co jest w 5.6? Edited March 7, 2019 by Krystian660 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Skąd pomysł, że PrestaShop zadziała na 7.3? Ustaw 7.2, jak będą nadal problemy to 7.1 powinno wszystko działać poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Krystian660
Prestashop 1.7.5.0
Prawdopodobnie po zainstalowaniu modułu do usuwania ID z linku i konfiguracji linków SEO mam problem z liczbą przekierowań w panelu administracyjnym.
Nie działa całe menu "Konfiguruj (Preferencje i Zaawansowane) oraz Moduły / Module Manager.
Problem z panelem konfiguracyjnym: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
Ktoś podpowie jak się tego pozbyć tego modułu i przywrócić konfigurację przez FTP?
4 answers to this question
Recommended Posts