KrystianZ Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 (edited) Część, mam problem, gdyż mam inną nazwę sklepu niż nazwę firmy. W jaki sposób mogę zmienić aby nazwa sklepu widniała w wyszukiwarkach oraz w zakładce przeglądarki, a na stronie np w stopce (tak jest w moim szablonie) były wyświetlane dane firmy Posiadam preste 1.7.5 Edited March 5, 2019 by KrystianZ dodanie informacji (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 () Maciej () Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 (edited) Konfiguruj > Preferencje > Ruch > SEO i URL I ustawiasz sobie wszystko dla INDEX Edited March 5, 2019 by () Maciej () uzupełnienie (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 () Maciej () Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Konfiguruj > Preferencje > Ruch > SEO i URL I ustawiasz sobie wszystko dla INDEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
KrystianZ
Część,
mam problem, gdyż mam inną nazwę sklepu niż nazwę firmy.
W jaki sposób mogę zmienić aby nazwa sklepu widniała w wyszukiwarkach oraz w zakładce przeglądarki, a na stronie np w stopce (tak jest w moim szablonie) były wyświetlane dane firmy
Posiadam preste 1.7.5
Edited by KrystianZdodanie informacji (see edit history)
2 answers to this question
Recommended Posts