Matt_098 Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Cześć, Zna ktoś moduł, który pomoże mi na stronie z produktem poprosić użytkownia o wymiary np: długość aby podał liczbę cm? szerokość: aby wpisał liczbę cm ? DZiekuje! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Jest moduł Product Price By Size, jeżeli te wymiary mają wpłynąć potem na cenę produktu. Albo jeżeli te szerokości nie są dowolne tylko z ograniczonego zbioru to można atrybutami ogarnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt_098 Posted March 2, 2019 Author Share Posted March 2, 2019 Klient jak kupuje produktt musi podać swoje wymiary obowiązkowo długość i szerokość, ale ręcznie przez wpisanie wartości Taka rozbudowana wtyczka nie musi być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 A wpływa to na cenę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt_098 Posted March 2, 2019 Author Share Posted March 2, 2019 Przepraszam, nie odpisałem na to! Oczywiście, nie ma wymiar wpływu na cene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 A to jak nie ma wpływu na cenę to wystarczy ustawić w produkcie pole Dostosowanie i dać je jako wymagane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt_098 Posted March 2, 2019 Author Share Posted March 2, 2019 Właśnie gdzie mogę znaleźć dostosowanie po zakupie klienta ? Bo zrobiłem zakup testowy i nie widziałem tych danych wpisanych nigdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Najpierw musisz na karcie produktu w zakładce dostosowanie to ustawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt_098 Posted March 2, 2019 Author Share Posted March 2, 2019 Mam ustawione: Dostosowywanie produktu Nie zapomnij zapisać swojej personalizacji, aby móc dodać ją do koszyka o to chodzi tak i 3 pkt są wymagane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt_098 Posted March 4, 2019 Author Share Posted March 4, 2019 Dostałem infomracje od @Daresh, że znajdę to w karcie zamówienia. Mógłbyś podesłac screena gdzei znajdę to karte zamówienia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Ale jakiego screena, nie wiesz gdzie masz w panelu admina zamówienia? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt_098 Posted March 4, 2019 Author Share Posted March 4, 2019 Ok czyli zamówienia. Już znalazłem w tej zakładce wszystko. dzieki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorczarnowo Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Podpinam sie pod post Na mojej stronie jak mam widoczny produkt którego nie mam na stanie to mam coś takiego Dostosowywanie produktu Nie zapomnij zapisać swojej personalizacji, aby móc dodać ją do koszyka Type your text here I przycisk ZAPISZ DOSTOSOWANIE, Jak to wyłączyć? co to wogóle jest i po co to jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Możesz to wyłączyć w edycji produktu zakładka Opcje i poniżej Dostosowanie https://youtu.be/eLRZOYhopx4?t=1621 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorczarnowo Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Dziękuję pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorczarnowo Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Mam kolejny problem gdzie zmienić opis moduły POPULARNE PRODUKTY na BESTSELLERY przeszukałem w tłumaczeniach wszystkie moduły, i w żadnym nie występuje to słowo POPULARNE gdzie może być one zapisane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 9 minutes ago, igorczarnowo said: Mam kolejny problem gdzie zmienić opis moduły POPULARNE PRODUKTY na BESTSELLERY przeszukałem w tłumaczeniach wszystkie moduły, i w żadnym nie występuje to słowo POPULARNE gdzie może być one zapisane? Proszę się zapoznać z regulaminem forum: Szczególną uwagę należy zwrócić na ten zapis: 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie - Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów! - Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts