Sylwia Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Czy ktoś ma sprawdzoną firmę do wykonywania import plików lub stanów magazynowych xml lub excel ? Presta 1.7 ja nie polecam: firma x13 - na jeden plik czekaliśmy dwa miesiące. od 15 stycznia nie mogę doprosić się istotnej poprawy w wyświetlaniu cen produktów. Zdanie podsumowujące firmę "Nie mam teraz czasu, kupuje glazurę - proszę wysłać emalia wieczorem" .....kilka tygodni później nadal czekam na poprawki firma europasaż - plik wykonali prawie w terminie niestety nie umiemy sami go wprowadzić i tutaj nawet nie zdążyłam się dopytać o usługę pomocy technicznej a zostałam potraktowana bardzo po chamsku. Zdanie podsumowujące firmę "to może wykonać każdy informatyk, to po co Pani do mnie dzwoni" .....może dlatego, że potrzebuje informatyka ? Może macie firmę, która wykonuje Wam importy z xml lub excel. Mam do wykonania jeszcze z 6 różnych plików i 3 poprawy działania presty. Ważne: oprogramowanie presty mamy od września, nie mam osoby, która zajmuje się html, zatem potrzebuję współpracy na zasadzie gotowych modułów lub pełnego zainstalowania skryptów. osoby lub firmy, która z tego powodu nie będzie mnie traktowała jak śmiecia. A może za dużo wymagam ? Sylwia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Zapraszam do kontaktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta.show Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Warto rzucić okiem na nasz importer z prestashow.pl: Importer obsługuje każdy plik CSV i XML. Odezwij się na [email protected] - potwierdzimy, czy pliki są OK :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Jeżeli moduły "z półki" zawiodą to zapraszam, siedzę dużo w importach, każdy oprogramowuję indywidualnie pod klienta i dane źródło danych, co gwarantuje dokładnie takie działanie importu jak założone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x13_pl Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Pani Sylwio dostała Pani moduł po indywidualnych poprawkach, faktycznie chwile Pani na niego czekała. Niestety z początkiem roku mieliśmy mocno napięty terminarz i nie wszystkie zapytania były realizowane od już. Z tego co wiemy korzystała Pani wcześniej z modułu i importował on wszystko poprawnie (tylko chciała Pani zmienić cenę), co zostało zrobione. Gdyby było coś do poprawy w naszym module zapraszam do kontaktu (tutaj po wysłaniu pliku, nie otrzymaliśmy maila czy o to chodziło itd). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts