lulaki Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Cześć. Szukam tutoriala lub gotowego moduły który pozwoli dodać mi dodatkowe pole na stronie produktu w sekcji "cena" we Front Office. Pole powinno pojawiać się tylko gdy wybiorę jedną konkretną wartość atrybutu dla danego produktu. Pole wypelnia klient. To co wprowadzil, zapisywane jest w zamowieniu. Chodzi o Preste 1.6 Opcja dostosowanie i dodanie pola tekstowego nie spełnia do konca wymagan. Ktoś coś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 No ale takie rzeczy robi się właśnie poprzez dostosowanie, dlaczego nie spełnia to wymagań? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulaki Posted February 24, 2019 Author Share Posted February 24, 2019 Dwa powody. 1) Dodane pole przez "dostosowanie" sprawi ze będzie widoczne cały czas bez względu wartość atrybutu. 2) Dodane pole przez "dostosowanie" pojawia się poza obszarem gdzie wyświetlają się cena czy atrybutu. Żeby lepiej zobrazować. Mam produkt z atrybutem X. Atrybut X przyjmuje wartości A oraz B. A jest 'default' i nie wpływa na stronę produktu (nie ma dodatkowych pól). Gdy wybiorę wartość B, chciałbym aby tuż pod atrybutem X pojawiło się obowiązkowe pole, które musi wypełnić klient. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Rozumiem, robiłem coś takiego właśnie jako wykorzystanie dostosowania + zmiany w szablonie sklepu, przykład tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts