MichalMB Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 (edited) Dzień dobry, mam problem, z którym ja nie mogę sobie poradzić, czy jest ktoś w stanie udzielić wskazówki lub opisać rozwiązanie: Za duże zdjęcie produktu - pojawia się jako tło opisu. Pozdrawiam Edited February 26, 2019 by MichalMB (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MichalMB Posted February 26, 2019 Author Share Posted February 26, 2019 Fakt, strona była przescrolowana do wielkości 90%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Proszę zapoznaj się z regulaminem forum: Zwróć uwagę szczególnie na ten punkt: 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie- Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów!- Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MichalMB Posted February 23, 2019 Author Share Posted February 23, 2019 Poprawione, przepraszam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Podaj link do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MichalMB Posted February 24, 2019 Author Share Posted February 24, 2019 Bezpośredni link do produktu: http://ewitafishing.pl/skrzynie-pudelka-sadzyki-i-wiadra/8233-skrzynka-2-polki.html?search_query=Powerfish&results=258 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Nie widzę tego, u mnie wszystko wyświetla się prawidłowo. Na jakiej przeglądarce sprawdzasz? Jaka masz rozdzielczość wyświetlacza? Czy przypadkiem nie masz w przeglądarce ustawionego przybliżenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MichalMB
Dzień dobry,
mam problem, z którym ja nie mogę sobie poradzić, czy jest ktoś w stanie udzielić wskazówki lub opisać rozwiązanie:
Za duże zdjęcie produktu - pojawia się jako tło opisu.
Pozdrawiam
6 answers to this question
Recommended Posts