KamilPL Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Czy prestę można połączyć z programem handlowo-magazynowym subiekt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Tak, firmeslink. x13 ma też integrację ale nie testowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Też używamy w firmie rozwiązania firmeslink od kilku lat i jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Do GT może być firmes choć nie koniecznie (o ile się nie zmieniło nic w x13/emo/itp. to je dobrze przetestujcie bo nie były to kiedyś najlepsze opcje). Do nexo są inne rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbo_rabbit Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Ogólnie nie żałuj na jeden temat - Sfera do Subeikta i integracja w oparciu o nią wszystko co obiecuje że zaoszczędzisz parę stów na Sferze po jakim ś czasie = problemy z baza subiekta bo kazdy dopycha kolanem co moze a potem płacz i zgrzytanie zebów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbay.pl Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Sugeruję zrobić integrację przez specjalistów polecanych przez firmę Subiekt GT. https://www.insert.com.pl/dla_uzytkownikow/subiekt_gt/dodatki_rozszerzenia/rozwiazania_partnerskie.html?query=FIRMES Rafał Krzaczyński Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 9 godzin temu, webbay.pl napisał: przez specjalistów polecanych przez firmę Subiekt GT Po pierwsze nie ma takiej firmy, producent programu to Insert SA. Po drugie na wskazanej stronie producenta nie są przedstawiani polecani specjaliści tylko prezentowane rozwiązania partnerski (dodatki tworzone przez firmy współpracujące z firmą Insert). Po trzecie jak ktoś poszuka to znajdzie tam też inne rozwiązania do tego przeznaczone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbay.pl Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Osobiście nie korzystałem z ich usług i nie mam w tym żadnego interesu. Skoro są na stronie Insert SA to musi być to sprawdzona firma zajmująca się integracjami z Prestashop. Jest to tylko moja sugestia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbo_rabbit Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Dnia 23.02.2019 o 11:59 AM, webbay.pl napisał: Osobiście nie korzystałem z ich usług i nie mam w tym żadnego interesu. Skoro są na stronie Insert SA to musi być to sprawdzona firma zajmująca się integracjami z Prestashop. Jest to tylko moja sugestia. Insert nie sprawdza tych rozwiązań a oferty są od partnerów bo tylko partnerzy mogą je tam dodawać ale Insert nie ponosi odpowiedzialności za ich użycie ani w żaden sposób ich nie promuje - to tak dla jasności. Dla kolejne j jasności jest kilka stopni partnerów jak sobie popatrzycie na własne miasta zwróćcie uwagę na wyraźny podział wśród wymienionych firm widać tam że aby być wyżej na liście trzeba się czymś wykazać(spełnić odpowiednie warunki czego zazwyczaj sprzedawczykom na allegro brakuje ) a oprócz partnerów na listach są też serwisanci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbay.pl Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Nie wnikałem aż tak bardzo w temat :). Dziękuje za wyjaśnienia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts