Amalka Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Poszukuję modułu umożliwiającego przeczytanie kilku stron z produktu-książki. Czy wie ktoś o istnieniu takowego? Będę wdzięczna za podanie nazwy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 ale e-ksiazki czy chcesz przepisywac po prawe storn zeby pokazac klientom? jakas wersja PS? cokolwiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbay.pl Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Ciężko mi powiedzieć czy w ogóle taki moduł istnieje. Sugeruję rozważyć dodanie kliku stron książki jako załącznik w PDF do produktu. Jest to darmowa opcja w Prestashop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amalka Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Dzięki za sugestię, niestety dodawanie stron jako załącznik w PDF do produktu już testowaliśmy i z kilku powodów się nie sprawdziło. Chodzi nam, żeby efekt był taki jak obecnie: klikam w "zajrzyj do środka" na okładce książki i mogę sobie przeczytać udostępniony fragment (poniżej wklejam link): http://virgobooks.pl/alfabetyczny-katalog-ksiazek/88-zapowiedz-tytul-oryginalny-letting-go-the-pathway-of-surrender-david-r-hawkins.html Nie jest to rozwiązanie idealne, dlatego poszukuję modułu, który mam nadzieję wyeliminowałby problemy jakie istnieją obecnie. Może jednak ktoś coś słyszał? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts