Adam Król Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Witam Chciałbym się zapytać szanownych forumowiczów, czy zna ktoś może moduł, który pozwoli mi skonfigurować produkt tak, że jednym z atrybutów jest "dodatkowy produkt", który może być poniżej konfigurowany? W sensie mamy sobie produkt A. On ma atrybut np. "Dodatkowy produkt" który ma opcje brak, B i C. Jeżeli wybiorę dodatkowy produkt B to poniżej pojawi się możliwość skonfigurowania produktu B i po kliknięciu zakup oba produkty wpadają do koszyka. Dodatkowym wymaganiem jest to, że przy wybraniu produktu B wspólne atrybuty z produktu A są również tam przeniesione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbay.pl Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 (edited) Niestety nie spotkałem się z takim modułem i ciężko mi powiedzieć czy w ogóle taki istnieje. Na pewno standardowo można utworzyć pakiet z produktami lub dodać powiązany produkt, który będzie wyświetlać się dodatkowo. Myślę, że do tego celu najlepiej będzie skorzystać z pakietów produktu. Po kliknięciu dodaj do koszyka wpadną dwa lub więcej produktów jednocześnie. Jednak nie będzie opcji wyboru. Edited February 19, 2019 by webbay.pl (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts