kraspek1 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Cześć koledzy, ponieważ mam problem tutaj już poruszany dot. braku responsywnych zdjęć w opisach produktów, wiem, że muszę dodać do nich klasę fluid. Moje pytanie w tym wątku dotyczy tego, czy macie wiedzę jak to zrobić raz na wszystkie opisy? czy jest w ogóle taka możliwość? czy muszę każdy oddzielnie edytować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Mógłbym Ci podać gotowe rozwiązanie, ale tego nie zrobię ponieważ widzę że masz nawyk usuwania treści swoich postów po rozwiązaniu problemu zamiast pozostawiać je i dopisywać jak to rozwiązanie powinno wyglądać, więc pomagając Tobie wykonuje się usługę a nie pomaga. Forum jest tworzone przez użytkowników dla użytkowników proszę mieć tego świadomość że rozwiązanie podane Tobie może się również przysłużyć innym. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miccom Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Dobrze prawisz endriu107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraspek1 Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 Gdyby ktoś mi podał rozwiązanie w poprzednim poście, bez mrugnięcia okiem bym go zostawił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 a chocby to bylo mrugniecie inna czescia ciala (bardziej usytuowana po srodku w tylnej czesci) to pomoc otrzymales.... nie uszanowales... liczysz, ze teraz inni beda cie szanowac? alenie bede swinia.... kombinuj w CSS, bo tedy droga..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Quote liczysz, ze teraz inni beda cieszanowac? Nie liczy ponieważ napisał kilka komentarzy obrażających użytkowników tego forum za co dostał bana na pisanie. Na forum nie tolerujemy tego typu zachowań. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts