Alin ROSCA Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Dupa ce am facut update (1.3.4 -> 1.3.7) mi-au aparut ceva probleme la finalizarea comenzii de catre client:- Factura proforma PDF emisa la finalizarea comenzii nu contine produse- La vizualizarea detaliilor comenzii, apare doar suma de plata (fara a fi listate produsele comandate - ianinte de update era OK)- in BO la order, in lista cu comenzile nu mai apare iconul factura la comanda si nu mai pot schimba statusul comenzii- in BO la order, la produse nu mai apar produsele comandate (le pot vedea doar in cosul initial)Am atasat cateva imagini, daca are cinva idee unde trebuie umblat Cu multumiri.UPDATE:Asa cum banuiam problema in cauza a aparut la tabelul ps_order_detail. Rezolvarea am gasit-o pe forumhttp://www.prestashop.com/forums/viewthread/74250/P15/general_discussion/orders_products_not_shown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin ROSCA Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Mai am o completare.Comenziile realizate anterior update-ului functioneaza normal. In BO pot vedea produsele comandate, pot schimba starea comenzii, in factura PDF generata sunt incluse produsele, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin ROSCA Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 In ps_orders sunt inregistrate atat comenzile anterioare update-ului cat si comenzile actuale, In ps_orders_detail sunt inregistrate doar produsele din comenzile anterioare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts