nimcos Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Am un site, www.imprimante-it.ro . A fost instalat pe versiunea 1.3.3 cu o tema pe 2 coloane ( et-clean-blue). A disparut coloana din dreapta si toate informatiile apar pe o singura coloana. Am crezut ca era ceva problema cu versiunea si am upgradat la 1.3.7. Dupa upgrade, imi apare la fel. Singurul browser in care imi apare site-ul normal este Firefox, pe orice alt browser imi apare o singura coloana ( am testat cu Safari, Chrome, Opera)Ma poate ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Incearca v1.3 daca inca mai ai v1.2 http://ezytrader.com/product.php?id_product=19Pare o problema de html, cel mai probabil s-au sters aiurea coduri din .tpl-urile temei. Fara acces la fisiere nu am cum sa-mi dau seama de ce restul browserelor interpreteaza diferit marcajele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimcos Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Mersi abh...dar tot asa se manifesta si dupa instalarea versiunii noi a temei et-clean-blue. Ti-am trimis un PM...te rog raspunde-mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimcos Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Cu ajutorul lui Abh - multumesc inca odata, am remarcat ca modulul "Block Curier" ( un modul de cautare dupa awb) este problema. Am dezinstalat modulul si problema s-a rezolvat.Multumesc Abh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts