KamilPL Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Polityka bezpieczeństwa Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu Bezpieczeństwo klienta) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu Bezpieczeństwo klienta) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu Bezpieczeństwo klienta) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu Bezpieczeństwo klienta) Przy każdym produkcie mam takie zwrotu. Gdzie się to edytuje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Sam sobie w temacie wątku odpowiedziałeś na pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilPL Posted February 13, 2019 Author Share Posted February 13, 2019 (edited) Ok dzięki Poprawiłem wyświetlany txt, ale tam nie ma opcji przekierowania na stronę z wyjaśnieniem np zasad zwrotu. Jest tylko możliwość podpięcie pliku. Rozumiem że trzeba stworzyć plik PDF i go wskazać? Dodałem obrazek jpg i nie jest klikalny, tylko mega mała miniaturka pojawia się obok. Edited February 13, 2019 by KamilPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilPL Posted February 13, 2019 Author Share Posted February 13, 2019 Tam jest tylko edycja tekstu oraz możliwość wstawienia miniaturki. Czy można zamieścić tam link do podstrony o wysyłce lub odnośnik do pliku PDF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts