illhexapod Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Zdravím, možná jen špatně hledám či co ale nemůžu nikde nic najít o tom, že by šlo nějak udělat aby dopravci krom jediného měli poplatky podle hmotnosti a ten jediný podle ceny .... jde to vůbec ? Poraďte prosím...pro ukázku jak to myslím, náhled. DÍKY !příloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
illhexapod Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 ((( prosím tě a nevíš jak by to šlo udělat jinak? Stačí jenom navést... Jde mi o to že v obchodních podmínkách je je doprava a ta se účtuje podle hmotnosti... př: PPL – (max. do 40kg)- zboží do 20kg paušální poplatek 120,- Kč-zboží do 40kg paušální poplatek 150ale pak mám rozvoz po Praze a ten je:rozvoz po Praze pouze oblast – Vinohrady, Žižkov, Michle, Nusle, Pankrác, Kačerov, Krč, Lhotka,Modřany, Komořany, Kamýk, Podolí, Braník, Hodkovičky, Novodvorská, Písnice, Šeberov, Hrnčíře, Kunratice, Chodov, Jižní Město, Vršovice, Strašnice, Záběhlice, Zahradní Město, Hostivař, Malešice, Čestlice, Průhonice-při objednávce do 1.200,- paušální poplatek za dopravu 40,- Kč-při objednávce nad 1.200,- doprava ZDARMA... ted to je tam tak, že jsem od oka hodil hmotnost ale je to ptákovina, protože když si někdo něco objedná a bude to mít 400 gramů za cenu 1300,- tak stejně bude platit poplatek ....( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Netuším.Nevím, jestli verze 1.4 s něčím takovým nepočítajíale starší verze to neumí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
illhexapod Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 jasný no ... trochu se bojím upgradenout aby mi vše fungovalo.... asi se na to vyprdnu a zkusím to vymyslet jinak....každopádně díky za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts