sorinsxtj Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Buna ziua , folosesc versiunea 1.7.4.2 . Toate bune si frumoase. De facturat nu folosesc autofactura din Prestashop. doar avizul de insotire. Dintr-o data, fara nici o modificare, am vazut ca nu se mai genereaza automat avizele. Am activat facturile si am plasat o comanda . Nici facturile nu mai sunt generate. AM incercat sa clear cash , nimic. am activat modul de depanare sa vad ceva erori . nimic. probabil vreun fisier a luat-o razna. Dar care? Ma poate ajuta careva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 salut , Mergi pentru inceput BO > Parametri magazin > setari comanda > stadii . Verifica acolo pentru stadiul in care se afla comanda daca ai activat sau nu generarea la ceea ce ai nevoie ( factura , aviz , etc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinsxtj Posted February 10, 2019 Author Share Posted February 10, 2019 Adrian salut , am verificat este la fel ca la inceput. tot pare OK. ( 1.jpg) ce pot zice este ca , factura si delivery note sunt gri dar pot accesa butonul tiparire unde arata ca in 2.jpg. am copiat dintr-un backup mai vechi directorul PDF , si PDF.php. Nimic nu s-a schimbat. Mai incerc sa copii din nou /Classes sau in utlima instanta ultimul backup facut (ceeea ce inseamna sa reiau de la capat o gramada de munca) am mai citit undeva despre o problema similara in versiune 1.5 . era legat de sigla.png. habar nu am unde sa ma indrept. totul functiona si nu a fost instalat nimic nou. acum nope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 Salut, ai incercat sa schimbi stadiul ( statusul comenzii ) din comanda sa vexi daca se genereaza ? Din "In procesare " in " Expediat " sau sa activezi si dezactivezi bifa din stadii , si sau sa creezi un alt stadiu cu bifa activata la aviz de livrare ? Nu stiu , o sa ma uit sa vad poate imi vine vre-o idee dar cred totusi ca este ceva banal , din setari ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinsxtj Posted February 11, 2019 Author Share Posted February 11, 2019 (edited) nimic. nu se genereaza nici un PDF. ce am mai incercat pana acuma: am recopiat Invoice .TPL din tema , directorul TCPDF din Vendors , si directoul pdf din Classes. am schimbat statusul comenzii in diferite stadii , am creat un nou stadiu. sa incerc sa actualizez oare la versiunea 1.7.5 ? Edited February 11, 2019 by sorinsxtj (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinsxtj Posted February 11, 2019 Author Share Posted February 11, 2019 Victorie oarecum. Am incercat sa fac update la versiunea 1.7.5.0 ( 1 click nu a mers de la inceput, a trebuit sa schimb ceva permisiuni la fisiere bla bla). Dar am facut un backup la fisiere si baza de date inainte . Dupa update , site-ul crapa la orice click, in BO aveam acces doar la cateva meniuri restu;l eroare 500. DIn disperare si neputinta doar am copiat inapoi fisierele din backup . Totul a revenit la versiunea 1.7.4.2 si surpiza: PDF-urile se genereaza acum normal parca nimic nu s-a intamplat. Imi pare rau , ca nu am gasit problema , dar is bucuros ca merge. Cred ca vreun fisier o fi fost corupt sau modificat fara stirea mea. care , nu pot sa fa zic. Deci morala , backup permanent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts