Adrian Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Salut Recent am mutat homeslider-ul (din tema mobila) dedesubtul block-ului de search(intre cart si search). La indrumarea lui vekia am copiat codul acesta {if Context::getContext()->getMobileDevice() == true}{hook h='displayTopColumn' mod='homeslider'}{/if} in public_html/themes/default-bootstrap/modules/blocksearch/blocksearch-top.tpl Acum am o mica problema, si anume homeslider este afisat de 2 ori in pagina ( odata unde am specificat eu, si odata in vechiul ei loc) insa, in vechiul loc este afisat cu bug (afiseaza o singura imagine banuiesc eu din versiunea homeslider - desktop). Asadar unde trebuie sa ma uit, ce trebuie sa modific, deoarece sunt in cautarea unui raspuns de 2 zile si nu am reusit sa fac nimic. Mentionez ca nu am cunosinte in php/javascript s.a.m.d, insa prin teste imi pot da seama despre ce este vorba. Aici aveti linkul magazinului https://genti-de-marca.ro/ , si am atasat si o imagine cu eroarea. Multumesc frumos!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Scoate-l din vechea locatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted February 8, 2019 Author Share Posted February 8, 2019 Asta am increcat sa fac insa unde naiba este vechea lcoatie?! unde se apeleaza functia care il scrie? in ce fisier?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 Pai codul pe care l-ai copiat si l-ai pus in alta parte, trebuia de fapt mutat. Adica sa nu il mai lasi in veche locatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted February 9, 2019 Author Share Posted February 9, 2019 Codul acela l am primit de la vekia, nu stiu care este vechea locatie, atat stiu ca este afisat imediat dupa block ul de categorii si deasupra block ului cu produse noi( am cautat in ambele fisere .tpl si nu am gasit nimic legat de homeslider) Nu exista un fisier care pracric apeleaza toate functiile ce creaza pagina curenta( pe care utilizator o vede)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts