Konrud Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 מוזר, חשבתי שיש שדה מיוחד לזה . האתר שלי הוא בעברית ואם אני יגדיר את השדה כWARRANTY אז באתר בתוך המוצר (איפה שכל המידע היא בעברית) יהיה שדה WARRANTY שזה לא נראה טוב בכלל. יש דרך כלשהיא להגדיר את התכונת WARRANTY רק לZAP (פאר מוצר) אך שלא יוצג במאפייני המוצר באתר ועוד שדה אחריות שכן יוצג באתר ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 You can try to modify zapxml.php around line 50. look for: if (Tools::strtolower($feature['name']) == 'warranty' && Configuration::get('ZAPEXPORT_WARRANTY') == '') { and change to: if ($feature['name'] == 'אחריות' && Configuration::get('ZAPEXPORT_WARRANTY') == '') { And see if its working for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) Ok. Thanks, I will try it out. I hope it'll work. Edited March 30, 2016 by Konrud (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 (edited) העלתי מוצרים לזאפ אך קבלתי מהם מייל שהם לא רואים מוצרים שלי אלא מקבלים עמוד שגיא, אנא ראו לינק לתמונה עם שגיא מטה: http://sendfile.cc/GU3TKMY אודה לעזרה Edited May 5, 2016 by Konrud (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 האם מישהו יודע? האם זה קשור אולי לסוג התיאור ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 אני לא רואה שום בעיה אצלך ב-XML. אולי תמליץ לזאפ לשפר את המערכת הפרימיטיבית שלהם Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 (edited) ?איך אתה לא רואה בעיה ?מוזר, מה לגבי תמונה ששלךחתי לך עם השגיא, ראיתה אותה יכול להיות שזה בעיה ב UTF-8 כמו שרשום פה בSTACKOVERFLOW: http://stackoverflow.com/questions/2507608/error-input-is-not-proper-utf-8-indicate-encoding-using-phps-simplexml-lo בגלל שיש חוץ מאותיות בעבירית גם ISO-8859-1? Edited May 5, 2016 by Konrud (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 יניב האם יכול להיות שבתיאור המוצר הארוך יש תווים כמו (נקודה) וגרשיים וזה אולי יוצר בעיה? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 תפתח את הקישור בכל דפדפן שתרצה ולא תמצא שום בעיה http://www.dealexpress.co.il/modules/zapexport/zapxml.php?catID=20 אם אתה רוצה אתה יכול להוריד את ה-encoding Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 התיאור נמצא בתוך CDATA מה שמאפשר לשים גם גרשיים ונקודה בכל אופן השגיאה שהוא מקבל מזאפ אומרת שהמסמך מתואר כ UTF8 אבל איפשהו במסמך זה לא Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 ?אז מה עלי לעשות ?מה אני אמור להגיד לזאפ ,ניתקלת בזה בעבר ?היה ללך מישהו או שאתה בדקת את המודול ישירות מול זאפ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 ד"ה עשיתי מה שאמרת פתחתי קישור הזה http://www.dealexpre...ml.php?catID=20 בCHROME ואכן רואה שגיאה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 יניב ,פתחתי עכשיו את הקישור וקבלתי את אותה השגיאה אבל לאחר שעשיתי רענון זה הסתדר ולאז שוב רענון וזה מראה את השגיאה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 תנסה להוריד את ההגדרה תחפש שורה בקובץ ZAPXML.PHP $xml = '<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>' . "\n"; ותשנה ל $xml = '<?xml version="1.0" ?>' . "\n"; ותראה אם זה עוזר מול זאפ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 בסדר עכשיו ינסה את זה. אך תרשא לי לשאול מה אתה חושב הבעיה פה? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 עשיתי, אך זה לא עזר. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 למה לפעמים זה עובד תקין ולפעמים השגיאה מופיע ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 במערכת עשיתי שינוי בסוג התיאור מארוך לMETA , ועכשיו אני בודק ולא מקבל שגיאה .מה זה יכול להיות ? ואיך אפשר לשמור גם תיאור ארוך ? יניב במערכת עשיתי שינוי בסוג התיאור מארוך למטא , ועכשיו אני בודק ולא מקבל שגיאה . למה זה בעצם ? והאם זה בסדר לזאפ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 אצלי אף פעם לא מופיעה השגיאה וקשה לי להגיד בדיוק ממה זה נובע אבל אין לי ספק שזאפ מקשים מאד על הלקוחות שלהם בדברים שהם אמורים לעשות Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 אני אנסה להעלות גירסה משופרת שבוע הבא אם יהיה לי זמן פנוי Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 זה יהיה מעולה . תודה מראש Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 איך שאמרתי כבר שינתי מתיאור ארוך ל META .ועכשיו בינתיים לא מקבל שגיאות שלחתי זה לזאפ ועכשיו הם שלחו לי מייל עם בעייה נוספת מסתבר שאצלהם גרשיים כפולים הם רואים כ " אכן בדקתי בקובץ XML http://www.dealexpre...ml.php?catID=20:ב בקובץ זה אכן גרשיים כפולים רואים כ "e; אבל אם משנים אותם לגרש יחיד ושמים אותו פעמיים אז אין שום בעיה ,אפשר לראות זאת במוצר הראשון בלינק שמתי למעלה .מוצר ראשון מכיל גרש יחיד פעמיים ושאר המוצרים מכילים גרשיים כפולים ?האשלה היא האם אשרם לעשות משהו על מנת שתהיה אפשרות להשתמש גם בגרשיים כפולים Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 שלום חברים האם יש פתרון לנושא? אני חושש כי יש לי אתר חדש שמתחבר לזאפ , תודה מראש לעוזרים Link to comment Share on other sites More sharing options...
danirub Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 (edited) היי חברה. התקנתי את התוסף באתר חדש ומשום מה לא מופעים לי הפריטים ביצוא מה יכול להיות הבעיה. http://photogal.dermedia.co.il/modules/zapexport/zapxml.php תודה מראש Edited May 17, 2016 by danirub (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 צריך לסמן גם את המוצרים לא רק את הקטגוריות Link to comment Share on other sites More sharing options...
danirub Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 הם מסומנים Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 מוגדר למוצרים כמות במלאי יותר מ-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danirub Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 לא מנהל את המלאי Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 שלום , שלחתי לזאפ את האתר מראה והם החזירו לי תשובה שבחלק מהמוצרים "שמות מוצרייך נחתכים במהלך שידורם לאתר המראה" PRODUCT_NAMEואכן בדקתי וזה נכון , לא יודע למה אך השמות ב נחתכות. זה האתר מראה : http://www.raitikaniti.co.il/modules/zapexport/zapxml.php אשמח לעזרה דחופה . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 העלתי גירסה חדשה בפוסט המקורי של הקובץ בגירסה הזאת השם מוצג במלואו ובנוסף המודול יודע להפריד את מאפייני המוצר שכל אחד יהיה מוצר בפני עצמו בזאפ תעשו בדיקות משלכם לפני שתשלחו לזאפ לצערי אין לי הרבה זמן לאחרונה אבל אני מאמין שהגירסה אמורה לעבוד בסדר Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 ok דרך הגב יש באג כאשר מסמנים קטגוריות שרוצים שזאפ יקרא אז זה מסמן את המוצרים באופן אוטומט אך לאחר שעושים שמור זה מעלים את הסימון מהמוצרים .ואז צריך לסמן מוצר מוצר באופן ידני למרות שהקטגוריה מסונמת Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 .העלתי עידכון שאמור לסדר את הבאג שציינת Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 גם אני הורדתי עדכון אחרון ולצערי באג ש yaniv2266 ציין, נשאר. ז"א כאשר אתה מסמן קטגוריות ובודק מוצרים אז הם מבומנים לפי קטגוריות אך לאחר שאתה עושה שמור, קטגוריות נשארות מסומנות אך מוצרים לא, ז"א מודול מאפס את כל המוצרים שהיו מסומנים קודם. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 תמחוק את הקש בדפדפן כי הקובץ שעודכן זה הקובץ JS וזה כנראה משתמש בגירסה ששמורה בקש שלך בדפדפן Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrud Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 (edited) .יופי זה עובד .עכשיו יש לי בעיה אחרת אני צריך לשדר לזאפ עלות משלוח אך זה צריך להיות עלות משלוח פאר מוצר ?האם יש אפשרות שמודול יבחר (כאשר יש מספר אפשרויות משלוח) משלוח הראשון ברשימה וישדר אותו :פה בתמונה אפשר לראות רשימת אפשרויות משלוח שאני מתכוון http://sendfile.cc/GU4TGNY Edited May 25, 2016 by Konrud (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 מצטרף לשאלה כי זאפ עכשיו מבקשים ממני גם להתאים את המחיר למשלוח . איך ניתן להגדיר שמכל מוצר יהיה משלוח אחר שהמודול יקבל? למשל אם יש מוצר אחד שיש לו דואר רשום אז שהמודול יקח את העלות ממנו שזה למשל 0 ובמוצר אחר לא הגדרתי דואר רשום ויש עלות משלוח 20 ש"ח אז שהמודול ידע לזהות את זה ? זאפ משגעים אותי אשמח לעזרה בנושא בדחיפות אחרת לא הם לא מחברים את האתר למערכת שלהם. תודה מראש Link to comment Share on other sites More sharing options...
pina0 Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 העלתי גירסה חדשה בפוסט המקורי של הקובץ שלום יניב, לא כל כך הצלחתי להבין מהו הפוסט המקורי ואיזה גירסה עידכנת אני מבין שהמודול שוחרר בכפוף להגבלת אי מסחריות. יש מצב שאתה מעלה את המודול לגיט? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 אני אעלה את המודול לגיט בימים הקרובים 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 העלתי לגיט, אתם מוזמנים לשנות, לעדכן, לשפר וכל מה שאתם צריכים אשמח אם תוכלו לעשות את זה על ידי פול ריקוסט מסודר כדי שאוכל לעדכן אצלי וכולם יוכלו להנות מזה https://github.com/yaniv14/zapexport 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvir Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 היי חבריםת יש לי אתר מבוסס פרסטהשופ מזה כשנה (לפני כן הוא היה במערכת מאוד מיושנת) : https://www.cdsoft.co.il אני מרוצה מאוד מהמערכת ומהיכולות שלה ..פער עצום בין מה שהיה לי לבין מה שקורה כעת. אני נעזר מאוד בפורום הכלל וגם בפורום בעברית . וחשוב מכל, ובגלל זה אני כותב את הדברים הללו - גיליתי אנשים איכותיים . אני רוצה לומר תודה רבה ליניב (yaniv mirel) שעזר לי (כמובן בתשלום) בהקמת האתר, מתחילתו ועד סופו , דרך העברת האתר הישן לחדש , שינויים ושיפורים, פיתוחי מודול חדשים ועזרה בנושאים מקבילים כמו שרת ועיצוב . איכות עבודה מטורפת . יניב- תודה על העזרה, אני נהנה (וממשיך להינות ) מאיכות העבודה המטורפת 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipcomp1 Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 היי יניב האתר מאוד יפה , רציתי לדעת באיזה מודול של תפריט השתמשת באתר של סידי סופט ? בדף הראשי , התפריט הראשי Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 (edited) יש לי בעיה עם המודול (אני מקבל שגיא (כל פעם עם מספר שורה אחר (הייתה לי שגיא מסוג זה בעבר (פתרתי אותה , שינתי מתיאור ארוך לתיאור קצר ?האם מישהו יודעה מה גורם לבעיה זו ?האם יש הגבלה למספר תווים בתיאור קצר של המודול : (לינק לעמוד עם שגיאה (באם אין שגיא תנסו לרענן מספר פעמים http://www.dealexpress.co.il/modules/zapexport/zapxml.php?catID=22 .אודה לעזרה דחופה Edited July 14, 2016 by yaniv2266 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 תוכל לספק לי גישה לשרת דרך FTP Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv2266 Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 שלחתי לך בהודעה פרטית Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) הי, מצרף גירסה עדכנית למודול. מקווה שזה יפתור בעיות שהיו למספר משתמשים. zapexport.zip Edited June 15, 2017 by yaniv14 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipcomp1 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 היי יניב רציתי להתייעץ לגבי הגירסה של המודול זאפ , עידכנתי אותו , ואני משוחח עם זאפ והם אומרים לי שהכל טוב למעט חסר את האופציה של זמן אספקה, ושזה שדה חובה מבחינתם שיהיה מוגדר יש איזה רעיון איך לתפעל את זה ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 זמן אספקה מופיע במודול זה אמור למשוך ממה שהגדרת במישלוח הדיפולטיבי של המוצר (במידה והשארת את השדה ריק במודול) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipcomp1 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 מה הגירסה האחרונה של המודול איזה VER ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipcomp1 Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 חברים יש פה מישהו שעובד עם המוצרים שלו בצורה תקינה עם זאפ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 האמת שאין לי שום בעיה עם המודול באף אחד מהאתרים שאני עושה. כולם עובדים בסדר גמור עם זאפ. תבדוק שיש לך את הגירסה האחרונה, בגיט זה הכי מעודכן. https://github.com/yaniv14/zapexport המודול מושך את זמן ההספקה או מהשדה של המודול במידה והגדרת או ממה שמוגדר במישלוח ברירת מחדל של החנות. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hai Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 אם היה מודול כזה ל 1.7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4gzmr Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 האם מודול זה מתאים לשמש על izzi.co.il Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukilevy Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 הי, הגדרתי אחריות בתכונות, אך בקובץ לא מוצג משך האחריות, כאשר איני ממלא בעמוד ההגדרות הכלליות מספר . מה עלי לעשות כדי שהאחריות תופיע. תודה אבי Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 במידה והשארת את השדה של האחריות ריק, המודול מחפש תכונת מוצר בשם warranty ומושך משם את המידע. אם אני אספיק, אני אעלה גירסה עדכנית יותר למודול עם שיפורים קלים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukilevy Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 במידה והשארת את השדה של האחריות ריק, המודול מחפש תכונת מוצר בשם warranty ומושך משם את המידע. אם אני אספיק, אני אעלה גירסה עדכנית יותר למודול עם שיפורים קלים. תודה על עזרתך המהירה, הבעיה שקראתי לשדה בעברית "שנות אחריות" וכרגע הוא מופיע באנגלית. כמו כן שמתי לב שחלק מהמוצרים גורמים לשגיאה בקובץ אם מפאת גרשיים או סימנים אחרים במלל או מסיבות אחרות שאיני מבין לצערי. מעבר לכך מצדיע על ההשקעה. תודה אבי Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 בגירסה החדשה יש מספר תיקונים שאמורים לסדר את הבעיות של ה-XML Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 (edited) העלתי לפוסט גירסה עדכנית למודול. https://www.prestashop.com/forums/topic/95504-מודול-פרסטהשופ-לזאפ/page-8?p=2379089 Edited June 15, 2017 by yaniv14 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukilevy Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 העלתי לפוסט גירסה עדכנית למודול. https://www.prestashop.com/forums/topic/95504-מודול-פרסטהשופ-לזאפ/page-8?p=2379089 כשאני לוחץ על הקישור, הוא מעביר אותי לדף הראשון, איפה ההורדה המעודכנת תודה אבי Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 עידכנתי את הקישור. זה אחד התגובות בעמוד האחרון Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukilevy Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 כשאני לוחץ על הקישור, הוא מעביר אותי לדף הראשון, איפה ההורדה המעודכנת תודה אבי מעולה המון תודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukilevy Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 המודול עובד מצויין אך אם אני מוסיף חלק מהמוצרים אני מקבל שגיאה בדו"ח האם למישהו יש מושג למה זה ומה צריך לשנות במוצרים או בקוד כדי כדי שלא תופיע השגיאה? למזלי רוב המוצרים לא עושים בעיה בדו"ח This page contains the following errors:error on line 2 at column 3994: Entity 'nbsp' not defined Below is a rendering of the page up to the first error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 תנסה לאתר את המוצר הבעייתי ותבדוק בתיאור המוצר עם יש לך ב-source משהו כזה: ותשנה את זה לרווח רגיל " " Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukilevy Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 (edited) תנסה לאתר את המוצר הבעייתי ותבדוק בתיאור המוצר עם יש לך ב-source משהו כזה: ותשנה את זה לרווח רגיל " " תודה תודה רבה הכל פרפקט עובד מצוין וכרגיל עוד שאלה אחרונה, נותרו לי עוד כמה מוצרים מעבר ל200 שהכנסתי אך ברגע שאני מוסיף עוד מוצר אני מקבל ERROR 500. Edited June 17, 2017 by mukilevy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 תראה אם יש לך קובץ error_log בתיקיה של המודול או בתיקיה הראשית בכלל. ואם כן אז תעביר לי את התוכן של הקובץ בפרטי. או רק את השורות האחרונות עם התאריך של היום Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukilevy Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 תראה אם יש לך קובץ error_log בתיקיה של המודול או בתיקיה הראשית בכלל. ואם כן אז תעביר לי את התוכן של הקובץ בפרטי. או רק את השורות האחרונות עם התאריך של היום [17-Jun-2017 01:46:34 Asia/Jerusalem] PHP Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 260909 bytes) in /home/MYDOMAIN/public_html/classes/cache/CacheApc.php on line 86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 לא בטוח שהשגיאה הספציפית קשורה למודול. השגיאה שציינת אומרת שהגעת לניצול מקסימלי של 256M זיכרון שהוקצה ל-PHP. תנסה להגדיר את זה ל-512M דרך חברת האחסון שלך. תנסה גם לבטל את ה-CACHE מהמערת ניהול ולראות אם זה עדיין נותן שגיאה. תראה אם יש בקובץ error log בתיקיה של המודול ZAP איזכור לשורה מסויימת בקוד. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukilevy Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 תודה יניב Link to comment Share on other sites More sharing options...
zork Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 שלום לכולם האם המודול הזה עובד עם הגירסה האחרונה 1.7.3.X ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danirub Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 היי לכולם האם המודל עובד עם גרסא 1.7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukilevy Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 הי האם יש עדכון למודול לגרסה 1.7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts