tihsar Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 7.4 sürüm kullanmaktayım sorun yeni başladı... ürün çoğaltıp yeni ürün ekleme yapıyordum... içerik giriyorum kontrol edip kayıt et dediğimde. bir bakıyorum... çoğalt dediğim şekilde kalmış yaptığım değişiklikler olmamış.....bir yeri düzeltiyorum kaydediyorum... bazen yapıyor onuda öle olunca bir ürün 20 dk dürüyor kayıt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihsar Posted February 8, 2019 Author Share Posted February 8, 2019 17.4.4 sürümünü kullanıyorum... ürün ekleme yada düzeltme yap dediğimde bazen kaydediyor çoğu zaman kaydetmiyor.... çoğalt dersem çogaltıyor.. onuda düzeltemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balabuska Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 merhabalar, aynı sorunu ben de yaşıyorum. firefox tarayıcı kullan dediler ama hala ürün değişikliklerini güncellemiyor. ürün güncellendi yazısı alana kadar devam etmek gerekiyor. bu sorunu nasıl çözebiliriz, bilen varsa yardım edebilir mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Büyük bir ihtimalle sitenizin barındığı sunucudan kaynaklanıyordur (ayrılan kaynağın yetersiz olması ya da o anki işlem yoğunlu vs). Bu ekranda kullandığınız özel bir modül varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktay Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Arkadaşlar merhaba, yaptığınız değişiklik sonrası Menü - Gelişmiş parametreler - Performans kısmından "Önbelleği Temizle" deyip, sonra tarayıcınızdan da "F5" yaparsanız önceki cache' i yani önbelleği temizleyeceğinden yaptığınız değişikliği hemen görebilirsiniz. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts